Parvlaeva Leiger tabas tehniline rike (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leiger.
Leiger. Foto: Tiina Kõrtsini

Hiiumaalt mandrile sõitnud parvlaev Leiger ei saanud rikke tõttu Rohuküla sadamas kahe tunni vältel silduda. 

Täna õhtul Heltermaalt Rohukülla sõitnud ja kell 20.15 saabuma pidanud parvlaev Leiger sildus tehnilise rikke tõttu kaks tundi hiljem, pärast kella 22. «Leiger seisab keset merd ja Rohukülla ei jõudnud,» kirjutati kella 21 paiku sotsiaalmeedias. 

Tallinna Sadama kommunikatsioonijuht Sirle Arro ütles kella 22.40 ajal Postimehele, et kell 22.06 sai laev Rohuküla sadamas silduda ning endiselt käib sõidukite mahalaadimine. Kuna Leiger pidi tehnilise rikke tõttu silduma teistpidi, võtab see tavapärasest kauem aega. Et Rohukülas on vaid üks kai, mis teenindab uusi parvlaevu, tuli parvlaev Tiiu väljumine ära oodata ning pärast seda pääses kai äärde Leiger.

Rikke kõrvaldamisega alles tegeletakse ning praegu ei oska Arro öelda, kui kaua sellele aega kuluda võib. «Loodame et hommikuks on mingi lahendus,» ütles ta. Milline see olema saab, on alles selgitamisel.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles