Galerii: mida pakkus Teletorni perepäev?

Merilin Mändveer
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna Teletorn tähistas täna Vabariigi taasiseseisvumist perepäevaga, kuhu olid oodatud kõik, keda huvitavad Eesti taasiseseisvumise sündmused ning riigi ja kodu kaitsmisega seonduv.

Perepäev pakkus näidislahingut, militaartehnikaesitlust ja Airsofti lasketiiru, tutvuda sai politseiauto, selle varustuse ning päästeameti tehnikaga. Perepäeval olid Teletornis kohal häirekeskus, Punane Rist, Kaitseliidu Tallinna Maleva orkester ja bigbänd.

Teletorni õuel sai näha soomukeid Warrior, CV-90, PASI/Sisu ning Vabadussõja-aegset soomusmasinat Estonia. Esmaabi ja päästeameti alal tutvustas merepääste VR-mängu abil mereohutuse reegleid. Politsei, kiirabi ja päästeamet tutvustasid huvilistele oma tööd ja vahendeid. Perepäeval oli avatud ka Tallinna Maleva Airsofti lasketiir.

Kinosaalis sai vaadata Dolores Hoffmani dokfilmi «Jagatud valgus» ning Teletornis leidis täna aset ka minikonverents pealkirjaga «August 1991». Lastele olid avatud meisterdamise töötoad.

Perepäeva üldine eesmärk on kasvatada kõigis osalejates iseseisvust ja toimetulekujulgust erinevates keerulistes situatsioonides, olgu selleks siis elektrikatkestus või loodusõnnetus. Sel aastal toimus Teletorni perepäev juba seitsmendat korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles