Galerii: marjuline süütas kogemata maja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile hilisõhtul läks Paides põlema aastaid tühjalt seisnud maja, kust otsis öömaja hommikul marjule minemist plaaninud naine. 

Eile õhtul kella 23.02 ajal helistati Paide linnast häirekeskusesse ja öeldi, et Tallinna tänaval asuvas puumajas on tulekahju. Päästjate saabudes põles tühjana seisva maja üks tuba. Ruumis olnud vanem naine sai hoonest ise välja ega saanud vigastada.

Pärast seda, kui meedikud naise üle vaatasid, ütles ta, et tahtis hommikul marju minna korjama. Kuigi proua elab ka praegu Paides, oli tema kunagine elukoht just selles, põlema läinud korteris. Naine otsustas öö Tallinna tänaval, tänaseks juba aastaid tühjana seisvas majas veeta, sest sealt on lühem maa marju korjama minna. Enda sõnul põletas ta toas küünalt, see kukkus ümber ja süütas kogu toa.

Põlemaläinud puumaja on muinsuskaitsealune hoone. 

Samas korteris oli tulekahju ka 2015. aasta jaanuaris. Siis tõid päästjad teadvuseta naise põlevast toast välja ja andsid üle kiirabile. Tollal pääses naine üle noatera halvimast. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles