Üks põllumajandusministeeriumi asekantsleritest jääb tööta

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Põllumajandusministeerium asus muutma oma struktuuri ning selle käigus jääb senisest neljast asekantsleri kohast alles kolm.

Ministeeriumi uus põhimäärus näeb ette, et ministeeriumi koosseisus on toiduohutuse ja kalanduspoliitika asekantsleri, põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsleri ning välissuhete ja arenduse asekantsleri ametikoht, selgub e-õigusest.

Ümberkorraldamise tulemusena väheneb asekantsleri ametikohtade arv neljalt ametikohalt kolmele ametikohale. Praegu on ministeeriumis maaelu- ja kalanduspoliitika, põllumajandus- ja kaubanduspoliitika, toiduohutuse ning välissuhete ja arenduse asekantsleri ametikohad.

Ka on kavas liita toidu- ja veterinaarosakond ning taimetervise osakond ja moodustada uus toiduohutuse osakond.

Asekantsleri ametikohtade ja kahe osakonna töö ümberkorraldamisega vähendatakse ministeeriumi praeguses struktuuris ametikohtade arvu viie ametikoha võrra, s.o asekantsleri ametikoha, kahe osakonnajuhataja ametikoha ja kahe osakonnajuhataja asetäitja ametikoha võrra. Neist ametikohtadest on praegu täitmata taimetervise osakonna juhataja asetäitja ametikoht. Samas luuakse juurde alates 1. jaanuarist 2012. a üks osakonna juhataja, s.o toiduohutuse osakonna juhataja ametikoht ning üks toiduohutuse osakonna juhataja asetäitja ametikoht.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles