Savisaar: aasta riskantseim otsus oli Vabaduse väljaku remont

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Tallinna linnapea Edgar Savisaar pidas tänavuseks olulisimaks, samas ka kõige riskantsemaks otsuseks Vabaduse väljaku renoveerimise alustamist.

«Tegime selle otsuse, teadmata, mida kõike maapõu võib välja tuua. Kuid see on hea, et me selle avastasime ja saime seeläbi rikkamaks teadmistelt oma ajaloost,» leidis linnapea.

Savisaare arvates oli sel aastal Tallinn Eesti stabiilsuse kandja. «Suutsime liigse kisa-kärata hakkama saada eelarve tegemisega ning võtsime vastu ka lisaeelarve,» tõi ta näiteid.

«Usun, et kuni Tallinn vastu peab, võivad Eesti inimesed end rahulikult tunda,» lisas linnapea aastat kokku võtval linnavalitsuse pressikonverentsil.

Aasta olulisemate tegude seas tõi ta lisaks Vabaduse väljaku renoveerimise alustamisele välja ka munitsipaalelamuehituse jätkumise, linna kanaliseerimise, uute lasteaedade ehitamise, eakate ja puuetega inimeste toetuse tõstmise ning munitsipaalpolitsei kiire arengu.

«Järgmise aasta märksõna on järjepidevus Tallinna arengus,» sõnas Edgar Savisaar. «Juba 5. jaanuaril jõuame pärast renoveerimist kunstigümnaasiumi avamiseni, mis rõõmustab kindlasti Kopli inimesi ja näitab järjepidevust meie tegevuses.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles