Ilusalongis oma naise mõrvanud mees astus kohtu ette

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru maakohus võttis tänavu aprillis Narvas abikaasa mõrvamises kahtlustatava Sergei vahi alla.
Viru maakohus võttis tänavu aprillis Narvas abikaasa mõrvamises kahtlustatava Sergei vahi alla. Foto: Ilja Smirnov

Viru maakohtus algas esmaspäeval eelistungiga protsess mehe üle, kes uurimisandmetel mõrvas Narvas ilusalongis oma naise.

21. aprillil kella 22.15 ajal avastati Narvas Juhkentali tänaval asuvas ilusalongis 42-aastase naise vägivallatunnustega surnukeha. Sündmuskohal pidas politsei kahtlustatavana kinni naise abikaasa, 42-aastase mehe. Päev hiljem esitati mehele kahtlustus mõrva toimepanemises.

23. aprillil taotles Viru ringkonnaprokuratuur kahtlustatava mehe vahistamist. Viru maakohus rahuldas prokuratuuri taotluse ning võttis meest kohtueelse menetluse ajaks vahi alla. Kohtueelse uurimise lõppedes sai varasemate kehtivate kriminaalkaristusteta mees süüdistuse mõrvas, mis võib talle süüdimõistmisel tuua kuni eluaegse vangituse.

Prokuratuuri kinnitusel on kohus kuulutanud protsessi kinniseks ning seetõttu süüdistuse detaile avada ei saa. Küll aga märkis prokuratuur, et kohus alustab süüasja kohtulikku uurimist novembri lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles