Stormy Daniels avaldab 2. oktoobril raamatu Trumpist (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stormy Dnaiels.
Stormy Dnaiels. Foto: Brent Perniac/SIPA / Scanpix

Pornotäht Stormy Daniels, kes enda väitel seksis nüüdse USA presidendi Donald Trumpiga üle aastakümne tagasi, avaldab 2. oktoobril raamatu, milles kajastab ka oma väidetavat afääri Trumpiga.

Raamatu «Täielik paljastus» («Full Disclosure») eksemplar jõudis Briti päevalehe Guardian kätte. Raamat paisatakse avalikkusesse kuu enne USA kongressi valimisi.

Trump eitab afääri Danielsiga, kuid presidendi kunagine advokaat Michael Cohen tunnistas end süüdi valimiskampaania rahastamise seaduste rikkumises, kui maksis Danielsile 130 000 dollarit vaikimisraha pisut enne 2016. aasta presidendivalimisi. Valimised võitis Trump.

Daniels väidab, et ta seksis Trumpiga 2006. aastal Tahoe järve juures toimunud kuulsuste golfiturniiri, ajal mil Trumpi abikaasa Melania oli just sünnitanud nende poja Barroni.

Raamat sisaldab ka Danielsi kirjeldust Trumpi genitaalidest ja väidetavast suguühtest.

Danielsi sõnul seksis ta Trumpiga tema katusekorteris pärast seda, kui üks Trumpi ihukaitsjatest esitas talle Trumpi õhtusöögikutse.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles