Fotod: Ida-Virumaal juhtunud avariis sai viga kolm inimest

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ida-Virumaal Tallinna-Narva maanteel juhtus täna õhtupoolikul avarii, milles sai viga kolm inimest.

Häirekeskuses sai teate õnnetusest kella poole nelja paiku. 

Ida prefektuuri pressiesindaja teatel juhtus avarii Tallinna-Narva maantee 195. kilomeetril, kus põrkasid kokku Toyota ja Audi. Sillamäelt Narva suunas sõitnud ja Sinimäe poole vasakpööret tegema hakanud sõiduautole Audi sõitis tagant sisse sõiduauto Toyoto. Kokkupõrke tõttu paiskusid mõlemad sõidukid teelt välja.

Sõiduautot Audi juhtinud naine ja kaasreisijana autos olnud naine said viga ja nad viidi haiglasse. Samuti viidi haiglasse Toyotat juhtinud mees, kes oli autos üksinda.

Narva politseijaoskonna välijuht Silver Pälsing ütles, et Toyotat juhtinud mehel olid alkoholi tarvitamise tunnused, kuid täpse vastuse annab ekspertiis. «Pealtnägijate sõnul oli Toyota juht maanteel sõites jäänud silma agressiivse sõidustiiliga,» märkis Pälsing. «Kahjuks ei andnud keegi neist sellest politseile teada.»

«Kui teile jääb silma kahtlase sõidustiiliga auto, siis võiksite sellest igal juhul politseile märku anda,» palub Pälsing. «Sel juhul saame operatiivselt reageerida ja meil on võimalus õnnetust ära hoida.»

Liiklus oli avarii tõttu õnnetuspaigas kui kella viieni häiritud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles