Turist kaotas suure rahasumma, politsei palub ausal leidjal endast märku anda

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ümbrik.
Ümbrik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Politsei palub endast märku anda inimesel, kes leidis Narvast ümbriku suure summa sularahaga.

Täna kella 13.30-14.30 paiku kaotas Narvat külastav turist valge ümbriku, kus oli 2500 eurot sularaha, teatas Ida prefektuur. Naine sõitis bussiga Narvast Puškini tänavalt Narva-Jõesusse ning avastas, et ümbrik sularahaga on kadunud. 

«See raha oli mõeldud ühe turismigrupi reisi eest tasumiseks. Kui keegi on selle ümbriku leidnud, palume ausal leidjal võtta politseiga ühendust,» sõnas Narva politseijaoskonna uurija Roman Dmitrijev.

«Võõra raha või asjade omastamine on karistatav, nii suure summa omastamine on juba kriminaalkorras karistatav,» ütles uurija Dmitrijev. «Aus inimene, kes ümbriku leiab ja tagastab, väärib ainult au ja kiitust. Aastas tuuakse meie jaoskonda kümneid leide, praegu ootavad oma omanikke mobiiltelefonid, võtmed, mootorsaag, ehted, jalgrattad ja muud esemed.»

Politsei palub ümbriku leidnud inimesel võtta ühendust Narva politseijaoskonna valveuurijaga numbril 5197 8608 või helistada lühinumbrile 112.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles