Udu piirab nähtavust Eesti teedel

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udune sügishommik.
Udune sügishommik. Foto: Liis Treimann / Postimees

Maanteeinfokeskus manitseb autojuhte tähelepanelikkusele, kuna tee- ja ilmaolud on varahommikul muutlikud.

Varahommikul enne kella kuut olid suuremate riigimaanteede katted piirkonniti sadanud vihmast märjad või kohati soolaniisked, teatas maanteeinfokeskus. Kagu-Eestis täheldati teedel ka vähest härmatist. Ilm oli sompus ning mitmel pool esineva udu ja vihma tõttu piiratud nähtavusega. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +4 kraadist Lääne-Eesti saartel kuni –1 kraadini Kagu-Eestis.

Alates tänasest alustatakse Ida-Viru maakonnas Jõhvi linnas Jõhvi-Tartu-Valga maanteel Jõhvi raudteeviadukti ja liiklussõlme ehitustöödega. Liiklusele suletakse kaks äärmist sõidurada ning kiirusepiiranguks kehtestatakse 30 km/h. Tööde orienteeruvaks lõpptähtajaks on 2013nda aasta november.

Teelt mahasõitude ehitustöödeks on piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h Harju maakonnas Jõelähtme-Kemba teel Ruul ja Järva maakonnas Tallinn-Rapla-Türi maanteel Lokutal.

Elektriliinide montaažtöid tehakse Lääne maakonnas Risti-Virtsu maanteel Karusel. Kiirusepiiranguks on kehtestatud 30 km/h.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles