Taristuga seotud tööd ja rallivõistlus toovad uusi liikluspiiranguid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TRT03: RIIA TÄNAV : TARTU, EESTI, 04SEP18 - 
Varahommikune liiklus Riia tänaval.
ma/Foto MARGUS ANSU EESTI MEEDIA
TRT03: RIIA TÄNAV : TARTU, EESTI, 04SEP18 - Varahommikune liiklus Riia tänaval. ma/Foto MARGUS ANSU EESTI MEEDIA Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Taristuga seotud tööd ja rallivõistlus toovad neljapäeval mitmeid uusi liikluspiiranguid, millega maanteeamet soovitab sõiduaja planeerimisel arvestada.

Rapla maakonnas Tallinna–Rapla–Türi maanteel Raplas on asfalteerimistööde tõttu üks sõidusuund suletud, liiklust korraldavad reguleerijad. Töötsoonis on kehtestatud kiiruspiirang.

Harju maakonnas Keila–Haapsalu maanteel Keilas teostatakse teekatte märgistustöid tee keskel. Väljas on valgustatud ohutustreilerid. Remondi ajaks on kehtestatud laiuspiirang kolm meetrit.

Järva maakonnas Pärnu–Rakvere–Sõmeru maanteel Sillaotsal tehakse valgustuse hooldetöid. Töötsoonis on hoiatav märk.

Jõgeva maakonnas Tartu–Jõgeva–Aravete maanteel Jõgeval on geoloogiliste uuringute tõttu kiirus piiratud.

Võru maakonnas Rõuge – Vastse-Roosa maantee kilomeetritel 24,5-27,3, Tiilige–Ritsiko maantee kilomeetritel 1,4-4,3 ja Viitka–Tiilige maantee seimesel seitsmel kilomeetril on ralliautode testlõigu läbimise ajaks lühiajaliselt, kuni 10 minutiks liiklusele suletud. Liiklust reguleeritakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles