10-aastane poiss ähvardas 8-aastast tüdrukut noaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuga. Foto on illustratiivne.
Nuga. Foto on illustratiivne. Foto: Martin Ilustrumm

Saarte Hääl kirjutab, et esmaspäeva pärastlõunal pöördus politsei poole 8-aastane tüdruk, kes andis teada, et Kuressaare noortekeskuses on 10-aastane poiss ähvardanud teda ja ta sõpra ning võtnud välja ka noa.

Noorsoopolitseinik Ahto Aulik ütles, et politsei on poisi isiku tuvastanud, temalt on nuga ära võetud ja temaga on vesteldud. «Juhtunu kõiki täpsemaid asjaolusid praegu alles täpsustame,» märkis ta. «Aga nähes õigusrikkumise toimepanemist, tuleb sellest alati politseid informeerida. Siinkohal tahan tunnustada tüdrukut, kes kohe juhtunust politseile teada andis.»

Kuressaare noortekeskuse juhataja Anneli Meisterson ütles, et tüdruk kutsus politsei välja ja kõik lahendati kiiresti.

«Ma ei ütleks, et meil sellised asjad tihti juhtuvad. Seal, kus on noored koos, tekivad aeg-ajalt ikka arusaamatused. Meie kodukorras on kirjas, et noortekeskusesse ei tohi kaasa võtta selliseid külmrelvi ega muid ohtlikke asju,» märkis Meisterson.

Anneli Meistersoni sõnul on olnud juhuseid, kus noortel on nuga või välgumihkel kaasas olnud, aga need on siis ära võetud. «Noored veavad kaasa igasuguseid asju, aga me ei tohi ju nende kottidesse vaadata ja siis ise küsime, et nad näitaksid, mis kaasas on,» rääkis ta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles