Politsei tabas Tallinnas ja selle lähiümbruses tüdrukuid ahistanud mehe

Karel Reisenbuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seksuaalne ahistamine.
Seksuaalne ahistamine. Foto: SCANPIX

Põhja prefektuur annab teada, et politseil õnnestus kinni pidada 38-aastane mees, kes süüdistuse järgi ahistas septembri lõpus ja oktoobri alguses nii Tallinnas kui ka Saku ja Rae vallas tüdrukuid ja naisi. Reedel mõistis kohus mehe süüdi.

Süüdistuse järgi lähenes mees neidudele ja katsus neid intiimpiirkonnast. Kohus mõistis mehele tingimisi vanglakaristuse, lisaks määras kohus prokuröri taotlusel mehele lisakohustusena ka sotsiaalprogrammis osalemise ning alla 14-aastastega suhtlemise keelu.

Põhja prefektuuri seksuaalkuritegude ja lastekaitse grupi juht Reimo Raivet rõhutab, et sellistest juhtumitest peaks alati politseid teavitama. «On mõistetav, et kannatanutel võib olla ebamugav juhtunust rääkida, kuid teo toimepanija tabamiseks on ülioluline, et info juhtunust ja isikukirjeldus jõuaksid politseini võimalikult kiiresti,» rõhutas politseikapten.

Samal teemal: Sakus kahtlustatakse meest 11-aastase tüdruku ahistamises

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles