Vallavanem: Kuressaare kesklinna ehitustöödel tehti vigu

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaare kesklinn.
Kuressaare kesklinn. Foto: HENN SOODLA / PRNPM/EMF

Saaremaa vallavanem Madis Kallas ja abivallavanem Mart Mäeker tõdesid Kadi raadio saates «Keskpäev», et kesklinna ehitamisel on tehtud vigu, kuid mitte pahatahtlikkusest, kirjutab ajaleht Saarte Hääl.

«Meil pole mõtet üldse vabandama hakata,» sõnas Kallas, tunnistades, et möödalaske on. Tema sõnul on töötatud parimas tahtmises seda projekti edukalt läbi viia, kuid teekond on olnud konarlik. Kallas ütles, et selliste asjade ehitamise kogemust omavalitsusel varasemast pole. Lasteaedasid ehitatakse näiteks tihedamini ja nendega on asjad juba selged.

Mart Mäekeri sõnul ei poleks pruukinud olla nii optimistlik, et sügiseks saab kesklinna katte alla. Ta nentis, et suur osa töödest on siiski tehtud, sealhulgas ka maa-alused tööd, kus oli ka omajagu probleeme.

Mäekeri sõnutsi on väga meeldiv olnud just Saaremaa enda töömeeste tegutsemine. Kiita tuleb tema sõnul Klotoidi. Seevastu plaatide teemaga tegelemise kohta pole tal kiidusõnu öelda võimalik. Abivallavanem märkis, et peatöövõtja tegutsemine on tema jaoks olnud suur üllatus. «Mulle tuli üllatusena, et Merko-sugune firma on tarnijate ja alltöövõtjate osas nii palju ämbrisse astunud,» lausus Mäeker.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles