Enesetappu üritanud grusiin: eestlaste firma on südametunnistuseta (23)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katuselt alla hüpata ähvardanud Zurab Kakašvili väidab, et tema töömehed tegid korralikku tööd ja eestlased on neid petnud.
Katuselt alla hüpata ähvardanud Zurab Kakašvili väidab, et tema töömehed tegid korralikku tööd ja eestlased on neid petnud. Foto: Konstantin Sednev

Katuselt alla hüpata ähvardanud mees nõuab ehitajatele raha, Eesti firma sõnul oli töö ebakvaliteetne.

Nädal tagasi tõi politsei Tallinnas Tuukri tänavale rajatava hoone katuselt alla grusiin Zurab Kakašvili, kes lubas visata Molotovi kokteili ja seejärel alla hüpata. Oleg Ossinovski ehitusfirma objektil kipsitöid teinud grusiinide meeskonna juhi ajas nii ekstreemse sammuni pikalt küdenud tüli raha pärast.

Kõik algas augustis, mil objektil tegutsev ehitusfirma Tavaral OÜ otsis Ukraina vahendaja kaudu töömehi. Tavarali juhatuse liige Aivar Aavik ütleb nüüd, et kuna meeste taust oli teadmata, ei hakanud tema neid tööle registreerima. Selle võttis enda peale Zurab Kakašvili, kes ostis endale Tribeka OÜ ja registreeris mehed sinna tööle.

Kommentaarid (23)
Copy
Tagasi üles