Repinski maksab tööülesandeta alluvale 2500 eurot palka (8)

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konju kitsefarmi omanik Martin Repinski müüd oma autot: armatsemiseks on auto eriti mugav
Konju kitsefarmi omanik Martin Repinski müüd oma autot: armatsemiseks on auto eriti mugav Foto: Mihkel Maripuu

Ida-Virumaa Jõhvi volikogu kinnitas neljapäeva õhtul ametisse arvult juba kuuenda vallavalitsuse liikme, kelleks sai eksvallavanem ning endine volikogu aseesimees Aleksei Naumkin. Tema tööks saab vallavanema Martin Repinski sõnul olema «tegelemine kõigega», samal ajal aga tal ühtegi vastutusala pole. Palgaks 2500 eurot.

Jõhvi vallavanem Martin Repinski põhjendas vajadust järjekordse vallavalitsuse liikme järele sellega, et «vallavalitsuses võiks olla rohkem erinevaid inimesi, siis on ka rohkem erinevaid arvamusi, sest vallavalitsus võtab vastu olulisi otsuseid», kirjutab Põhjarannik.

Opositsiooni küsimusele, millega hakkab uus vallavalitsuse liige tegelema, vastas Repinski: «Tal pole konkreetseid ülesandeid − ta tegeleb kõigega ja vastutab kõige eest.»

Kui Naumkinilt küsiti, millega ta hakkab tegelema, siis ei osanud ta samuti konkreetselt vastata.

Aleksei Naumkin oli sügisel Jõhvi võimupöörde plaanijate seas, kuid ühel hetkel lahkus umbusaldajate leerist. Toona ütles ta Põhjarannikule, et keegi pole talle meelemuutuse eest mingit ametikohta pakkunud.

Pikemalt loe Põhjarannikust.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles