Linna raha laristaja sai kahtlustuse (5)

Mari Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triinu-Liis Paabo
Triinu-Liis Paabo Foto: Facebook

Prokuratuur algatas Postimehe loo peale kriminaalmenetluse, kahtlustades Tallinna linna noortevolikogu endist juhti linna raha omastamises.

«Saan kinnitada, et kahtlustuse saanud isik on politseis mitmel korral ülekuulamisel käinud, kuid ta on ainult osaliselt ütlusi andnud. Sel põhjusel ei saa me rohkem andmeid avalikustada,» rääkis Põhja ringkonnaprokuratuuri prokurör Kaito Puusepp.

Postimees kirjutas kevadel, kuidas MTÜ Tallinna Linna Noortevolikogu endisest keskerakondlasest juht Triinu-Liis Paabo kasutas linna rahastatud MTÜ pangakaarti 2017. aastal nagu isiklikku, makstes sellega pidevalt väikseid summasid baarides ja söögikohtades.

Kuna Paabo ajast ehk juba 2016. aastast on noortevolikogu MTÜ-l esitamata majandusaruanded ning see on saanud kustutamishoiatuse, ei saa uus noorte seltskond enam oma tegevuseks seda MTÜd kasutada. MTÜ juhatuses on endiselt Paabo, kellelt oodatakse siiani vanade asjade klaarimist.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles