Fotod: politsei otsib arvatavat perverti (1)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

14. detsembri pärastlõunal sai politsei väljakutse Tallinnas Sinimäe tänava kortermajja, kus umbes 30-aastane mees astus lifti koos 14-aastase tüdrukuga ja laskis oma püksid alla.

Tüdruku appikarjete peale reageerisid naabrid, kuid vääritult käitunud mehel õnnestus sündmuskohalt lahkuda enne politseipatrulli saabumist.

«Õnneks sekkusid naabrid situatsiooni ja tüdruk füüsiliselt kannatada ei saanud,» ütles Ida-Harju politseijaoskonna juhtivuurija Edvard Remsel. «Politseinikud kontrollisid ümbruskonda ja vaatasid läbi videosalvestisi, kuid mehe isikut pole õnnestunud veel kindlaks teha.

Politsei püüab tuvastada fotol oleva mehe isikut
Politsei püüab tuvastada fotol oleva mehe isikut Foto: Politsei

Mees on umbes 30-aastane, pikka kasvu, tal on lühikesed heledad juuksed. Tal oli seljas lühike musta värvi jope, jalas sinised teksad ja musta värvi tossud. Mees suhtles vene keeles.

Politsei palub kõigil, kes on fotodel kujutatud meest näinud või kellel on infot tema isiku või asukoha kohta, anda sellest teada Ida-Harju politseijaoskonnale numbril 612 4870, kirjutada aadressile vitali.vink@politsei.ee või helistada häirekeskuse lühinumbrile 112.

Juhtumi kõigi asjaolusid selgitab välja väärteomenetlus, menetlust viib läbi Ida-Harju politseijaoskond.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles