Saaremaa pussitamiste tõttu jääb vahi alla vaid üks kahtlustatav (1)

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alar Truu

Eile hommikul vabastati vahi alt 31-aastane mees, keda esialgu kahtlustati 8. detsembri öösel Kuressaare südalinnas päästeametniku tapmises. 

«Politsei ja eksperdid on teinud intensiivset tööd ning tänaseks on ära langenud kahtlus, et noaga lööjaid oli kaks. Vahi alla jääb 33-aastane mees, keda kahtlustame mõlemas tol ööl toime pandud raskes kuritöös,» ütles prokurör Rainer Amur ajalehele Saarte Hääl.

2. detsembril 33-aastaseks saanud Jaani kahtlustatakse kahes raskes kuriteo, raskete kehavigastuste tekitamises ja tapmises.

Vastuseks küsimusele, kas võidakse esitada ka kahtlus mõrvas ehk tapmises eriti piinaval moel, ütles prokuratuuri esindaja Liivi Reinhold, et uurimise praeguses faasis oleks see spekuleerimine. 

Traagilise lõpuga sündmuste ahel algas 8. detsembril kella kahe paiku öösel Tallinna tänaval Kodulinna lokaali ees. Uurimise andmeil ründas 33-aastane Jaan noaga ühte pidutsejat, kui 39-aastane purjus mees oli lokaalist välja aetud ja neil tekkis õues tüli. Jaanile ei olnud see esimene kord tüli terariista abil lahendada. Noalöögi ohver viidi kiirabiga haiglasse ja kiirabitöötajad kutsusid poole kolme paiku politsei.

Joobes mehed lahkusid sündmuskohalt ning lõhkusid möödaminnes ühe kõrvaltänava baari akna. Majast väljus lärmi peale päästeametnik, kes oli parasjagu oma sünnipäeva tähistamas ning ta kutsus purjutajaid korrale. See aga purjutajatele ei meeldinud ning sõnavahetus arenes konfliktiks, mille käigus sai 52-aastane mees sedavõrd raskelt viga, et suri saadud vigastustesse sündmuskohal.  

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles