Mupole valmistasid pühadel peavalu kullerteenused ja taksojuhid

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mupo
Mupo Foto: Mupo

Tallinna munitsipaalpolitsei ameti (mupo) pühadeaeg möödus suuremate intsidentideta.

Senisest rohkem panustati jalgsipatrulli kohalolekule vanalinnas ja jõuluturu piirkonnas. Omaette kõndimisrekordi püstitanud jalgsipatrull kõndis vahetuse jooksul maha 23 kilomeetrit. Abistati välisturiste hotellide ning restoranide leidmisel, samuti tehti sõbralikke fotojäädvustusi. Välisülalistele tuli selgitada Tallinna vanalinna parkimiskorraldust ja märkusi teha Viru tänava elektri- ja hübriidtaksodele mõeldud peatuses ebaseaduslikult taksoteenust pakkuvatele sõidukijuhtidele.

Peavalu tekitavad kullerteenust pakkuvate firmade autojuhid, kes eiravad  järjepidevalt liikluskorraldusvahendeid. Eriti torkavad siin  silma kullerid firmast Wolt, keda lühikese pooltunni jooksul tuli Viru tänava vaid jalakäijatele mõeldud alas lausa neljal korral hoiatada.

Jõulu esimesel pühal leidis patrull Viru tänaval mõnda aega lebanud ja kõrvaklappidest muusikat nautiva alkoholijoobe tunnustega noormehe, kes pärast pikemat vestlust suutis lahkuda omal jalal. Noormeest nähti pool tundi hiljem puhtalt riietatuna ja heatujulisena kohvitassi nautivana Lootsi tänava piirkonnas.

Patrull avastas veel Liivalaia tänavalt keset sõidurada seisva sõiduki Toyota, mis oli parkimiskohalt liikunud sõiduteele. Omanikuga võeti ühendust ja olukord lahenes - auto pargiti turvaliselt tagasi oma kohale.

Kahjuks juhtus ka ohvritega lõppenud õnnetus - Männiku teel toimunud liiklusõnnetuses sai surma koer. Koera omanik on tuvastatud ja teda juhtunust teavitatud.

Mupo korrapidaja palub koeraomanikel hoida oma loomad siseruumides või tagada, et koerad pühadeaegse pürotehnika paugutamisest heidutatuna tänavale jooksu ei pääseks. Sellekohaseid murelikke kõnesid on korrapidajale viimasel ööpäeval tulnud mitmeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles