Galerii: vaata, milline näeb välja Vabaduse väljaku uusaastakontserdi lava

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

31. detsembri õhtul lõpetab Eesti juubeliaasta suurejooneline kontsert ja sellele järgnev tuleetendus Tallinnas Vabaduse väljakul. Täna ehitati ürituse jaoks väljakule lava.

Aastavahetuse pidu «Sajaga edasi, Tallinn!» pakub Vabaduse väljakul kahetunnist kontserti armastatud lauljatelt. «Kohale tasub tulla juba kell 21.30, kui kõlavad tervitussõnad ja kohe seejärel astuvad üksteise järel lavale sellised rahva lemmikud nagu «Eesti otsib superstaari» tänavune võitja Uudo Sepp, «Eesti laulul» südameid võitnud Maian ja räpikuningas Genka koos Paul Ojaga. Tuleb ka üllatusesinejaid, kellest räägime hiljem,» rääkis Kesklinna vanem Vladimir Svet.

Enne südaööd saab ekraanide vahendusel jälgida vabariigi presidendi uusaastapöördumist, millele järgneb hümni ühislaulmine. Täpselt südaööl algab traditsiooniline tuleetendus.

31. detsembri päeval kell 15 tantsitakse EV100 algatuse «Eesti tantsib» viimane ühistants Vabaduse väljakul ja lisaks veel 15 Eesti linna keskväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles