Video: teeolud on ka täna keerulised, Ida-Virumaal on nähtavus vaid paar meetrit

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lugeja saatis Postimehele täna Ida-Virumaal tehtud foto, kus tuiskab nii tugevasti, et teisi autosid on vaevalt näha.
Lugeja saatis Postimehele täna Ida-Virumaal tehtud foto, kus tuiskab nii tugevasti, et teisi autosid on vaevalt näha. Foto: Lugeja foto

Kõige keerulisemad teeolud on täna Ida-Virumaal, kus olulisemad maanteed on lumised.

Eile hukkus Saku vallas traagilises õnnetuses 64-aastane mees. Sel aastal on Eesti liikluses surma saanud kokku seitse inimest. 

Ida prefektuur teatas sotsiaalmeedias, et patrullpolitseinikud on maanteedel liiklust rahustamas ja teeolud on väga keerulised. «Nagu ka videost näha võite, siin tuisu pärast on nähtavus kehv ja teed võivad kohati ka libedad olla. Politseinikud püüavad olla maanteedel võimalikult nähtavad ja sellega liiklust rahustada. Võimalusel aitavad politseinikud ka teelt välja sõtnud autosid lumest välja sikutada.»

Teeolud Eestis on lumised ning politsei palub juhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega, vältida võimalusel möödasõite ning kindlasti hoida pikivahet. Pikivahe annab juhile võimaluse ootamatu situatsiooni korral õigeaegselt reageerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles