Veoki ja sõiduauto kokkupõrkes sai neiu vigastada (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Illustratiivne foto.
Illustratiivne foto. Foto: Kaspar Pokk / Kanal 2

Pühapäev tõi kaasa ühe raske liiklusõnnetuse, kui Ida-Virumaal sai veoki ja sõiduauto kokkupõrkes vigastada teismeline neiu.

Õnnetus juhtus kella 12.30 ajal Ida-Virumaal Laagna külas Tallinna-Narva maantee 199. kilomeetril, kus 57-aastane mees kaotas valesti valitud sõidukiiruse tõttu Ford Galaxy üle kontrolli ning sõitis vastu metallist teepiiret. Selle tagajärjel kaldus sõiduk vastassuunavööndise ja põrkas kokku vastassuunas liikunud Scania veokiga, mida juhtis 56-aastane mees.

Siseministeeriumi teatel sai Fordis viibinud 15-aastane neiu vigastada ning kiirabi viis ta Narva Haiglasse kontrolli.Õnnetus juhtus kella 12.30 ajal Ida-Virumaal Laagna külas Tallinna-Narva maantee 199. kilomeetril, kus 57-aastane mees kaotas valesti valitud sõidukiiruse tõttu Ford Galaxy üle kontrolli ning sõitis vastu metallist teepiiret. Selle tagajärjel kaldus sõiduk vastassuunavööndise ja põrkas kokku vastassuunas liikunud Scania veokiga, mida juhtis 56-aastane mees.

Siseministeeriumi teatel sai Fordis viibinud 15-aastane neiu vigastada ning kiirabi viis ta Narva Haiglasse kontrolli.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles