Eesti kodakondsuse saab 17 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti pass
Eesti pass Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Valitsus arutab neljapäevasel istungil Eesti kodakondsuse andmist 16 inimesele ning lisaks ühe inimese Eesti kodakondsuse taastamist.

Valitsus arutab neljapäevasel istungil siseministeeriumi ettepanekut  taastada Eesti kodakondsus selle alaealisena kaotanud inimesele tingimusel, et ta vabastatakse senisest ehk Venemaa kodakondsusest, teatas valitsuse pressiesindaja.

Valitsus arutab ka ettepanekut anda Eesti kodakondsus kokku 16 inimesele tingimusel, et nad vabastatakse senisest kodakondsusest. Neist kaks on Türgi, kaks Ukraina ja 12 Venemaa kodanikud.

Siseministeerium on teinud valitsusele ka ettepaneku mitte anda Eesti kodakondsust taotlejale, keda on kolmel korral karistatud tahtlikult toimepandud kuritegude eest ning kes aastatel 2008–2017 on toime pannud mitmeid väärtegusid. Taotleja karistatus on praeguseks kustunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles