Tartumaal hukkus veokiga kraavi sõitnud mees (5)

Marek Kuul
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu maakonnas hukkus ööl vastu teisipäeva veokiga kraavi sõitnud mees.

Õnnetus juhtus kell 1.04 Kambja vallas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 198,5. kilomeetril, kus 31-aastane mees kaotas lumelopasel teel paremkurvis kontrolli enda juhitud autorongi DAF üle ja sõitis teelt välja kraavi ja hukkus.

Esialgsetel andmetel oli veok liikunud Võru poolt Tartu suunas, kui selle juht kaotas Tatra oru langusel paremkurvis kontrolli veoki ning selle haagise üle ning sõitis vasakule poole teelt välja.

Juhi kainus ja turvavarustuse kasutamine on selgitamisel.

Tartu politseijaoskonna avariipolitseinik Rando Jõemetsa sõnul olid teeolud õnnetuskohal  keerulised, sest värskelt maha sadanud lumi muutis tee väga libedaks.

«Võru poolt tulles on Tatra orgu viiv kurv ka järsem ja sellistes oludes, lisaks veel raske koormaga mäest alla liikudes, tuleks kiirust oluliselt vähendada. See kehtib ka väiksemate masinate puhul, sest sõiduki üle kontrolli kaotamiseks piisab väiksest eksimusest,» sõnas Jõemets.

Õnnetuskohal on liiklus suletud, politseinikud on kohapeal seda reguleerimas ja sõidukeid  ümber suunamas.

Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud selgitatakse välja menetluse käigus.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles