Sakslanna tegi lõpu kümme aastat kestnud müsteeriumile ja tunnistas abikaasa mõrva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kölni politsei.
Kölni politsei. Foto: SASCHA STEINBACH / EPA/Scanpix

Enam kui kümne aasta eest kadunud sakslase abikaasa tunnistas, et tappis mehe. Ohvri jäsemeteta keha leiti Meuse jõe kaldalt pakituna kilekotti, vahendab Deutsche Welle.

Saksa linna Kölni politseiuurijad teatasid selle nädala alguses, et võtsid 2008. aastal kaduma läinud mehe abikaasa vahi alla pärast seda, kui viimane mehe mõrva üles tunnistas.

Ohver, Peter J. kadus 2008. aastal Kölni lähedalt jäljetult ja teda ei kuulutatud kunagi ametlikult kadunuks. Tollal oli ta 46-aastane. Tema rindkere leiti Meuse jõe kallastelt Belgia linna Amay lähedal. Kölni politsei sõnul olid rindkerel pussitamise jäljed, kehal puudusid käed ja jalad.

Juhtum hämmastas Belgia uurijaid enam kui 10 aastat. Alguses keskendusid nad mõrvajuurdluses piirkonnale, kust ohver leiti. Juurdlus sai hoogu juurde 2018. aasta lõpus, mil Saksa telekanalis näidati ühe lähendamata mõrvadest rääkiva saate kordust.

Mehe õlal olnud tätoveering nimedega Sabine ja Peter viis uurijad lõpuks tema isiku tuvastamiseni. Tol hetkel võtsid juhtumi uurimise üle Kölni ametivõimud, sest neile sai selgeks, et laip oli lihtsalt toimetatud üle piiri

Mitu tundi kestnud politsei ülekuulamise järel tunnistas ohvri 37-aastane abikaasa mõrva üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles