Nutikas valik: spordikaupade e-pood Vulcan.ee

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vulcan.ee

Kui otsid kvaliteetseid ning hea hinnaga spordiriideid ja -jalatseid, siis Vulcan on suurepärane valik. Tootesortimendist leiab tuntud brändide tooteid ning tänu mugavale e-poele on tellimine lihtne ja kiire.

Spordirõivaste ja -jalatsite e-pood www.vulcan.ee alustas Baltimaades tegevust 2006. aastal ning müüb üle maailma tuntud kaubamärkide spordikaupu. Ettevõte tegutseb edasimüüjana, seega on tootevalikus selliste tuntud brändide nagu Adidas, Nike, Puma, Reebok, Everlast, Lionsdale jt spordikaupu turuhinnast oluliselt soodsamalt.

E-poe valik on väga lai ja mitmekesine. Leidub spordikaupu nii naistele kui ka meestele, nii väljas sportimiseks kui ka sisealadeks, aga ka spetsiifiliste alade nagu näiteks korv- ja võrkpalli, tennise, poksi vms harrastamiseks. Samuti ei puudu erinevad aksessuaarid nagu pallid, trenažöörid, ujumistarvikud, joogipudelid, spordi- ja seljakotid jms.

Aastal 2017 esitles ettevõte unikaalset Vulcan rõivakollektsiooni. Olles üle kümne aasta pakkunud maailmakuulsate brändide spordirõivaid, tunti ühel hetkel, et ollakse valmis turule tulema päris enda omanäolise kollektsiooniga. Eeskuju võeti tippbrändide parimatest praktikatest ning loodi moodsa ja minimalistliku disainiga Vulcan rõivabränd. Fookus on spordi- ja vabajarõivastel ning eesmärk on tagada kliendile parim hinna ja kvaliteedi suhe.

Tellimine Vulcan e-poest on väga lihtne ja kiire ning kõik vajalikud sammud on võimalik teha www.vulcan.ee kodulehel. Kauba kohaletoimetamiseks saab valida nii tarne pakiautomaati kui ka kullerteenuse. Saadetise toimetab kohale ettevõtte usalduslik koostööpartner LP Express. Tasuda on võimalik e-poes pangalingi kaudu või otse kullerile nii sularahas kui ka pangakaardiga.

Foto: Vulcan.ee

Rääkides üldistest trendidest, siis on e-poed muutumas üha populaarsemaks. Eesti e-kaubanduse liidu statistika järgi kasvasid e-kaubanduse käibed 2018. aastal jõudsalt ning massiline uute pakiautomaatide lisandumine hoogustab kasvu ilmselt veelgi. Seega on e-kaubandus ja e-poed Eestis võimsalt tuure kogumas ning tarbija eelistab üha sagedamini oma ostud teha internetis.

Vulcan lähtub põhimõttest – selleks, et saada, tuleb jagada. See tähendab, et ettevõte ei keskendu üksnes majanduslikele näitajatele, sama oluline on ka see, kuidas oma tegevusega maailma paremaks muudetakse. Näiteks osales ettevõtte tugiprojektis Aafrikas, Keenias, mille käigus jagati spordirõivaid puudust kannatavatele inimestele.

Miks otsustada Vulcan e-poe kasuks?

- Kõikidele toodetele kehtib 365-päevane raha tagastamise garantii.

- Kui suurus või toode ei sobi, siis on see võimalik tasuta ümber vahetada.

- Vulcan.ee usaldab oma kliente. Tasuda on võimalik nii sularahas kui ka pangkaardiga otse kullerile kauba kättesaamisel. Ilma mingi lisatasuta!

- Tellimused, mille kogusumma ületab 80 eurot, toimetatakse kohale tasuta.

Foto: Vulcan.ee

„Meile meeldib kiidelda mitte sõnade, vaid tegudega. Püüame kliente teenindada nii, et nende ootused saaks iga kord ületatud. Rakendame kõrgeimaid klienditeeninduse standardeid, sest usume, et vaid kõrgeimal tasemel töötades saame säilitada sõprussuhteid klientidega, kes usaldavad meid ning ostavad meie ettevõtte poodidest. Oleme nooruslik, algatusvõimeline ja innovatiivne meeskond, kes reageerib turumuutustele paindlikult. Mõistame väga hästi, et elutempo kiirenedes muutuvad aeg ja raha üha tähtsamaks. Seega töötame igapäevaselt selle nimel, et meilt ostes säästaksite oma aega, mille saaksite pühendada oma perele, ning raha, mille eest saaksite nautida parimat õhtusööki.“ Aurimas Dulskis, Vulcan tegevjuht

Vulcan tegutseb kõigis kolmes Balti riigis. Lisainfo:

Estonia www.vulcan.ee

Läti www.vulcan.lt

Leedu www.vulcano.lv

Copy
Tagasi üles