Algav nädal toob taas krõbeda pakase (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja

Eeloleva nädala keskpaik tuleb ilmaolude poolest heitlik. Silmitsi tuleb seista krõbeda külmaga, kuid saab nautida ka kevadsoojust.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund. Puhub lääne- ja loodetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s.

Külma on 4-9, saartel kohati 2 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab lund. Puhub loodetuul 4-9, saartel ennelõunal puhanguti kuni 14 m/s. Õhtuks nõrgeneb läänekaaretuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on -4 kuni 0 kraadi.

Kolmapäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Hommikuks pöördub tuul kagusse ja tugevneb saartel 5-10, puhanguti 14 m/s.

Külma on 2-8, kohati kuni 12 miinuskraadi. Kolmapäeva päeval pilvisus tiheneb. Pärastlõunal hakkab Lääne-Eestist alates lund sadama, saartel tuleb ka lörtsi. Puhub kagutuul 5-11, rannikul puhanguti 14, saartel kuni 17 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab lund, Lääne-Eestis sekka ka lörtsi, hommikul sadu lakkab. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, hommikul saarte rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +1 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhtul Lääne-Eestis pilvisus tiheneb ning hakkab sadama vihma ja lörtsi. Puhub kagutuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 2-6 kraadi.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles