Barco ClickShare – juhtmevaba pildi ja heli edastamise lahendus koosolekuruumidesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Proscreen OÜ

Nõupidamine on kohe algamas. Selle asemel, et rahulikult keskenduda ja häälestuda, tuleb tegeleda kaablite ühendamise ja arvuti seadistamisega – see ei pea nii olema. Barco ClickShare lahendus võimaldab esitluse ekraanile kuvada arvutist või nutiseadmest, hetkega ja täiesti juhtmevabalt.

Proscreen on Barco ClickShare toodete ametlik edasimüüja Eestis. Ettevõtte vaieldamatu kirg on tipptasemel esitlustehnika ning eesmärk on pakkuda innovatiivseid lahendusi kõikjale, kus on vaja teha esitlusi või korraldada nõupidamisi. «Esitlustehnika peab igal äripinnal olema lihtsalt kasutatav ning heli ja pildi esitlemine võimalik kõikide tänapäevaste nutiseadmetega. Seda nii ettevõtete koosolekuruumides, hotellide konverentsikeskustes, koolide auditooriumides kui ka kõikjal mujal,» räägib ettevõtte juht Raido Reilson.

Valikus on erinevad juhtmevabad lahendused, millest leiab endale sobiva ka kõige nõudlikum klient:

  • CSE-200 on mõeldud väiksema ja keskmise suurusega koosolekuruumi ning võimaldab juhtmevabalt ekraanil korraga kuvada kahest seadmest jagatud FullHD pilti.
  • CSE-200+ on mõeldud väiksema ja keskmise suurusega koosolekuruumi ning võimaldab juhtmevabalt ekraanil korraga kuvada kahest seadmest jagatud 4K pilti. 
  • CSE-800 on ideaalne lahendus tipptasemel koosolekuruumidesse ja konverentsikeskustesse, kus on vaja juhtmevabalt kahel 4K ekraanil korraga näidata kuni kaheksa inimese jagatud ekraanipilte.

Proscreeni meeskonnas on pikaajalise kogemuse ja laia ampluaaga kvalifitseeritud tehnoloogiaspetsialistid, kes töötavad iga päev selle nimel, et leida klientidele uus lahendusi. «Me hoiame end igapäevaselt kursis valdkonna uuendustega, käime igal aastal erialamessidel ja mitmetel koolitustel. Pidev liikumine toob kogemusi ja annab aluse uute loovate tehniliste lahenduste arendamiseks. Praegu võib küll edukas olla, aga kui ennast pidevalt ei arenda, siis pole see jätkusuutlik,» jagab Reilson ettevõtte põhiväärtust.

Proscreeni klientide seas on mitmeid väärikaid eraettevõtteid ja riigiasutusi, nagu näiteks Tallink, Uus Maa kinnisvarabüroo, Telia, Tartu Ülikool, Pipedrive, Sisekaitseakadeemia, Tallinna Polütehnikum, Eesti Pank, Riigikogu Kantselei jpt.

Eraklientidele pakub Proscreen hooneautomaatika, kodukinoruumide ja targa maja lahendusi tänu millele saab inimene end kodus tunda tõeliselt mugavalt. Proscreen’i tootevalikus on seadmed, mille abil on lihtne koduseid tehnosüsteeme ühest kohast ja täpselt vastavalt kliendi soovile juhtida.

Ärikliendi tipptase

Barco ClickShare’i tootepere uusim toode on CSE-200+, mis rahuldab enamike äriklientide vajadused. Seadmel on 4K väljund ehk veelgi teravam pilt ning see on mõeldud väiksema ja keskmise suurusega koosolekuruumidesse, kus on vaja ekraanile kõrvuti ja samaaegselt jagada kahe inimese esitlusi või materjale.

Samuti on CSE-200+ asendamatu abiline nii tarkvara- ja projekteerimisettevõtetes kui ka analüütikaosakondades, kus on tihti vaja ekraanil kõrvuti võrrelda jagatud pilte. Arvuti pildi ekraanile näitamiseks on seadmega kaasas kaks USB nuppu ning ClickShare’i rakenduse abil saab ekraanile infot jagada ka oma nutitelefonide või tahvelarvutite kaudu.  

TouchBack funktsioon võimaldab esitlejal kasutada enda sülearvutit suurelt puutetundlikult ekraanilt. Tänu sellele ei ole esitluse ajal vaja juhtimiseks minna sülearvuti juurde, mis teeb esitluse sujuvamaks.

Tänapäevase puutetundliku 4K ekraani abil on võimalik hõlpsalt esitluse peale märkmeid teha, kasutada tahvli funktsiooni ning saata muudetud info kiirelt ja ühe nupuvajutusega kõigile koosolekul osalejatele.

CSE-200+ võimaldab:

  • näidata esitlust arvutist, tahvelarvutist või telefonist;
  • ühendada samaaegselt kuni 16 seadet;
  • kuvada ekraanil korraga kuni kaks pilti;
  • 4K/UHD HDMI väljund;
  • komplektis kaks USB nuppu;
  • juhtmevaba ühendus kuni 30 meetri ulatuses;
  • TouchBack, tahvli ja esitlusele märkmete tegemise funktsioon;
  • täiustatud turvavõimalused;
  • võimalus kasutada nii USB-A kui ka USB-C nuppu.

Uuri tipptasemel esitlustehnika kohta lähemalt https://proscreen.eu/barco-clickshare/

Copy
Tagasi üles