Tallinnas jätkub talveks peatunud teeremont Türi tänaval

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotol Türi tänav aasta tagasi.
Fotol Türi tänav aasta tagasi. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Seoses ilmastikutingimuste paranemisega jätkuvad alates 8. aprillist Tallinnas Türi tänava rekonstrueerimistööd, mis talveks peatusid. 

Esimese tööna on plaanis ajutise liikluskorralduse märkide püstitamine, ehitustsooni piiramine piirdeaedadega ning kõnnitee väljakaevega alustamine, teatas Tallinna pressiteenistus BNS-ile.

Tööde eesmärk on jalakäijatele ja jalgratturitele paremate ja ohutumate liikumisvõimaluste loomine, olemasolevate sõidu- ja kõnniteede rekonstrueerimine, tänavate liiklus- ja parkimiskorralduse korrastamine, sadevee parema ärajuhtimise tagamine ning haljastuse korrastamine.

Türi tänavale rajatakse kahesuunaline asfaltkattega sõidutee. Tänava paarisnumbrite poolsele küljele märgitakse sõidukite 75 parkimiskohta. Paaritute numbritega majade poolsele küljele lisandub 11 parkimiskohta. Tänava mõlemale küljele on ette nähtud asfaltkattega kõnniteede ehitamine.

Liikluse rahustamiseks rajatakse Türi tänav viis maja esisele künnis. Jalakäijate ülekäigurajad saavad erivalgustuse. Vaenägijate liikumise hõlbustamiseks paigaldatakse ülekäiguradadele braikivid. Lisaks teetöödele rekonstrueeritakse Türi tänava lõigus AS-i Tallinna Vesi finantseerimisel vee- ja kanalisatsioonitorustik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles