Politico valis Kallase Euroopa parlamendi mõjukuselt 15. saadikuks (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas Kadriorus
Kaja Kallas Kadriorus Foto: Albert Truuväärt

Rahvusvaheline poliitikaväljaanne Politico valis Kaja Kallase lõpetava Euroopa parlamendi mõjukuselt 15. saadikuks.

Politico hinnangul oli Euroopa parlamendi mõjukaim saadik Itaalia peaministriks läinud Matteo Salvini, talle järgnesid Nigel Farage, Roberto Gualteri, Judith Sargentini ja Guy Verhofstadt.

Eesti saadikutest valis Politico 40 mõjukama Euroopa Parlamendi saadiku sekka Kaja Kallase, paigutades Kallase 15. kohale.

Politico hinnangul säras Kallas palju vastuolusid põhjustanud digiteemadel, hiljem aga võitis tema juhitud erakond Eestis parlamendivalimised.

Kallas ütles pressiesindaja vahendusel kommentaariks, et Politico on üks Euroopa Liidu tegemisi kõige põhjalikumalt kajastav väljaanne ja tal on suur au hoida selles edetabelis eestlaste au kõrgel. «Püüdsin oma tööd teha pühendunult ning kuigi olin Euroopa parlamendis esimest korda, õnnestus mängida olulist rolli erinevate protsesside mõjutamisel. See näitab, et ka väikesest Eestist tulnu saab olla arvestatav tegija.»

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles