Võrumaal hukkus tagurdava traktori alla jäänud mees

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Lein.
Lein. Foto: Elmo Riig

Täna õhtupoolikul juhtus Võrumaal traagiline õnnetus, kui põllutööde käigus hukkus tagurdava traktori alla jäänud 70-aastane mees.

Õnnetus juhtus PPA pressiesindaja teatel Rõuge vallas Kuutsi külas. Esialgsetel andmetel oli traktorit juhtinud 42-aastane mees ja teda abistanud 70-aastane mees koos põllutöid tegemas, kui ühel hetkel oli vaja traktori taga olnud kultivaator haakeseadmest eraldada, mistõttu viibis meestest vanem traktori taga.

Traktorit juhtinud mees kontrollis oma sõnade kohaselt küll traktoriga liikuma hakates ümbrust, kuid paraku tagurdas traktoriga nii, et töödel abiks olnud mees jäi selle alla.

Traktori juht alustas häirekeskusest saadud juhiste järgi mehe elustamist ja seda jätkasid kohale saabunud meedikud, kuid kahjuks ei õnnestunud mehe elu päästa.

Kagu politseijaoskonna piirkonnavanem Anti Paap sõnas, et suuremõõtmeliste põllutöömasinate varjust on juhil sageli raske märgata lähedal viibivaid inimesi. Seepärast tuleks juba enne tööde algust ohutusnõuded kokku leppida ja jälgida, et liikuva või liikuma hakkava masina läheduses ei oleks kedagi, kellele masin ohtu võiks kujutada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles