Kerge lumesadu põhjustas pealinnas plekimõlkimisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Tallinna tänavatel
Lumekoristus Tallinna tänavatel Foto: Teet Malsroos/ Õhtuleht

Tallinnas eile õhtul alanud kerge lumesadu lakkas vaid ööseks ja jätkus täna hommikul, põhjustades hommikul politsei andmetel vaid kergemaid avariisid.

Põhja politseiprefektuuri pressiesindaja Martin Luige sõnul täna hommikul Tallinnas ja Harjumaal raskemaid liiklusõnnetusi pole juhtunud, kergemaid plekimõlkimisi oli politsei kella poole 10 ajal registreerinud seitse.

Tallinna kommunaalametile laekunud talihooldustööde aruannete kohaselt algas lumesadu Tallinnas eile kella 17 paiku ja kestis orienteeruvalt kuni kella 23-ni, teatas Raepress.

Täna varahommikul algas nõrk lumesadu uuesti ja jätkub ilmaprognoosi kohaselt kogu päeva. Tallinna tänavatele mahasadanud lumekihi paksus on keskmiselt 6 cm.

Tallinna tänavapuhastusfirmade aruannete kohaselt on Tallinna tänavatele libeduse tõrjeks selle aja jooksul puistatud 53,1 tonni sõelmeid ja kesklinnast veeti öö jooksul välja 765 kuupmeetrit lund.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles