Kuusiku eksabikaasa pidi peaministri ja Helmete kuuldel aru andma (19)

Copy

Väliskaubandus- ja IT-minister Marti Kuusiku endine abikaasa pidi Mart Helmele, Martin Helmele, Marti Kuusikule ja peaminister Jüri Ratasele telefoni teel kinnitama, et Kuusik pole kodus vägivallatsenud. 

Mart Helme ütles, et rääkis täna telefoni teel ministri Marti Kuusiku endise abikaasaga, kes kinnitas talle, et jutud täna ministriametisse kinnitatud Marti Kuusiku koduseinte vahel toimunud perevägivallast ei vasta tõele. 

Postimehele teadaolevalt helistas Marti Kuusik oma eksabikaasale kohtumisel, kus viibisid peaminister Jüri Ratas, Martin ja Mart Helme ning Marti Kuusik. Naiselt küsiti, kas tema endine abikaasa Marti Kuusik on kodus vägivallatsenud. 

«Täna hommikul Marti Kuusik valis oma eksabikaasa numbri ja me võisime otse ja tema enda suust kuulda, et ta eitas seesuguseid süüdistusi,» ütles Helme Postimehele. 

Postimees kirjutas täna, et peaminister Jüri Ratas palus täna hommikul EKRE juhtidel kaaluda Marti Kuusiku väljavahetamist ministrikohalt, kuna levivad kuuldused Kuusiku vägivaldsusest koduseinte vahel. 

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles