Marti Kuusik: olen abiellunud kaks korda sama naisega, seega on meid sidunud olulised asjad (1)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marti Kuusik.
Marti Kuusik. Foto: Meelis Meilbaum

Perevägivalla süüdistuste alla langenud Marti Kuusiku sõnul pole teda väliskaubandus- ja IT-ministri ametikohale palutud sellepärast, et ta oleks musterkodanik ja eeskujuliku pereelu elaja.

«Mul on olnud taotlus elada väga ilusat pereelu, aga on olnud tõususid, on olnud mõõnasid ja juba see asjaolu, et ma olen kaks korda lahutatud, näitab, et minu elus kahtlemata oli probleeme. Aga neid probleeme üleüldse inimeste pereelus esineb vist lausa pooltel juhtudel, minu teada, mis lõpevad lausa lahutusega,» rääkis Kuusik «Ringvaates».

«Kuid asjaolu, et ma olen kaks korda ka abiellunud sama naisega, kinnitab seda, et meid on sidunud mingid väga olulised asjad,» tõi saatekülaline esile.

Ühtlasi tõstatas saatekülaline küsimuse, et kui talle inkrimineeritakse väga vägivaldset loomust, siis miks eksabikaasa temaga teist korda üldse abiellus.

Oma seisukoha süüdistuste kohta esitas Kuusik täna ka peaminister Jüri Ratasele. «Minu kinnitus talle oli, et see on lihtsalt väga-väga oskuslikult Eesti kõige paremal tasemel organiseeritud infooperatsioon,» ütles Kuusik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles