Ida-Harju politseijaoskond sai uue juhi

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Kumm.
Roger Kumm. Foto: Politsei

Põhja prefektuuri Ida-Harju jaoskonna juht on alates 1. maist Roger Kumm, kes juhtis seni prefektuuri kriminaalbüroos isikuvastaste kuritegude talitust.

Põhja prefekti Kristian Jaani sõnul on Roger Kumm ennast kriminaalvaldkonnas tõestanud väga võimeka juhina. «Roger võtab ise initsiatiivi, korraldab vajadusel õppusi, seminare või võtab vedada projekte. Ta näeb, et süüteomenetlus ja karistus ei lahenda probleeme, vaid lahenduseks on ennetus ning murede juurpõhjustega tegelemine. Süütegu on paraku juba tagajärg,» lausus Jaani.

Roger Kumm on pikaajaline kriminaalpolitseinik, kes on 16 aastat tegutsenud majanduskuritegude ja isikuvastaste kuritegude uurimisega. 2018. aastal pälvis Kumm politsei teeneteristi kuldmedali.

Kummi jaoks on südamelähedased teemad noorte õigusrikkujate mõjutamine ning vaimsete häiretega inimeste varajane märkamine: «Näen kogukonnapolitseis suurepärast võimalust. Olen tugevalt ennetuse usku ja varajane märkamine on parim ennetamise koht. Suuremale kohalolule kogukonnas aitavad kaasa koostöökohtumised avaliku ja erasektoriga, patrull- ja piirkonnapolitseinike igapäevatöö või parem töö sotsiaalmeedias, kõnetades ka Ida-Harju piirkonna rohkearvulist venekeelset kogukonda,» ütles Kumm.

Roger Kumm alustas Ida-Harju jaoskonna juhina 1. mail. Seni jaoskonda juhtinud Valter Pärn asus tööle Põhja prefektuuri valvebüroo juhina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles