248 meest viskab hundiratast

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Tantsupeolised näitavad proovi vaheajal ühte oma tantsuelementi, hundiratast. Vasakult: Kristen Sirak (Sukad ja Tagi), Kristjan Tammearu (Tuuletallajad) ja Raimo Merman (Sukad ja Tagi).
Tantsupeolised näitavad proovi vaheajal ühte oma tantsuelementi, hundiratast. Vasakult: Kristen Sirak (Sukad ja Tagi), Kristjan Tammearu (Tuuletallajad) ja Raimo Merman (Sukad ja Tagi). Foto: Madis Sinivee

Täna, tantsupeo avaetendusel teevad 248 meest korraga hundiratast viis korda järjest, kergitas saladusekatet tantsupeo pealavastaja assistent Ülle Feršel.

Kuigi tantsupeole pääsemiseks pidid hundiratta ära õppima ka ülejäänud 400 meest, siis kõiki seda tegema ei lubata. «Seda teevad vaid kõige parema tehnikaga mehed,» ütles Feršel.

Tantsupeole tulnud Martti Toots (rahvatantsurühm Tuurit-Tuurit) rääkis, et peole pääsemise ülevaatusel viskas hundiratast temagi, kuid nüüd võeti see võimalus neilt ära.

«Tuli välja, et see on ohtlik. Väljakul on palju mehi, vahemaad on väikesed, ja saavad pihta. Seega võeti tegijaid vähemaks. Mina teen midagi hundiratta- laadset,» ütles ta ja lisas, et meedikud külastasid nende harjutusväljakut korduvalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles