PPA kommunikatsioonijuht asub homsest tööle Tallinna kommunikatsioonijuhina

Nele-Mai Olup
, reporter
Copy
Kirsti Ruul.
Kirsti Ruul. Foto: Madis Sinivee

Politsei- ja piirivalveameti (PPA) kommunikatsioonijuht Kirsti Ruul teatas täna, et asub tööle Tallinna kommunikatsioonijuhina.

«Täna oli minu viimane tööpäev politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonijuhina,» kirjutas Ruul meediale saadetud teates. «Alustan homme tööd Tallinna kommunikatsioonijuhina, et kujundada avatud, linnakodanike ja -külaliste jaoks mugav ning vajadustele vastav kommunikatsioonisüsteem,» ütles ta. 

«Mihhail Kõlvart tegi mulle sellise ettepaneku, ma mõtlesin selle üle põhjalikult järele ja otsustasin, et tegemist on põneva väljakutsega,» ütles Ruul, kelle sõnul jätkab tööd ka linna avalike suhete direktor Ain Saarna.

Alates neljapäevast juhib PPA kommunikatsioonibürood Tuuli Härson. 

Tänasest lehest saab lugeda, et Postimehele teadaolevalt kaalutakse linnameedia kanalite TTV, Pealinn, Stolitsa ja Raepressi koondamist ühe brändi alla. «Ma ei karda öelda, et efektiivistame oluliselt asjade konsolideerimisega oma propagandat. See vastab tõele,» ütles TTV nõukogu juht Aivar Riisalu.

Ruul märkis oma kirjalikus teates: «Tänases Postimehes ilmunud loo valguses – propaganda ja tänapäevane kommunikatsioon on kaks väga erinevat asja. Minu väärtused ja hoiakud on ikka samad, propagandat ma tegema ei hakka ja selles oleme linnapeaga ka kokku leppinud.»

«Ma tean, et ma homme alustan tööd, aga mida muudatused on puudutanud või mis ametikohal keegi on struktuuris, selle kohta ma ei oska praegu vastuseid anda. Homme olen tõenäoliselt targem,» ütles Ruul Postimehele.

Tallinna linnavalitsuse tänase istungi protokollis seisab, et istungil otsustati alates homsest, 22. augustist moodustada linna avalike suhete teenistuse koosseisu linna avalike suhete direktori otsealluvusse kommunikatsioonijuhi töökoht, mille põhipalga vahemik on 1900-3000 eurot. «Töökoha eesmärk on Tallinna linna ajalehtede Pealinn ja Stolitsa, linna pressiteenistuse Raepress ning linna sotsiaalmeedia väljundite töö koordineerimine ja tulemusliku koostöö tagamine,» seisab protokollis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles