Kreemine Cakees juustukook – maitsev ja tervislik ahvatlus

Copy
Foto: Vitafood

Cakees ühendab endas parimad juustukookide küpsetamistavad ja tänapäevase tehnoloogia. Kõik koogid on valmistatud traditsiooniliste pereretseptide järgi parimate Saksa pagarite poolt.

Cakees koogid on valmistatud 100% naturaalsetest koostisosadest ning nendesse ei ole lisatud kunstlikke värv- ja säilitusaineid ning suhkruid. Tänu innovatiivsele pakendamisviisile kohe peale küpsetamist säilivad tooted kuni 6 kuud peale pakendamist värskena. Cakees koogid on kohe söögivalmis, vahet pole kas oled maal või merel.

  • Traditsioonilise retsepti järgi küpsetatud Juustukoogid.
  • Ei sisalda transrasvasid.
  • Ei sisalda lisatud suhkruid ega säilitusaineid.
  • Tänu innovatiivsele pakendamisviisile säilib kuni 6 kuud! Avatuna kuni 3 päeva.
  • 100% naturaalsetest koostisosadest tehtud ja GMO vaba toode!

Kokku on Cakees juustukookidel 11 erinevat maitset: Cakees Fitness – proteiini vanilli juustukook, Cakees Fitness – proteiini šokolaadi juustukook, Cakees Fitness – proteiini sidruni juustukook, Cakees – šokolaadi juustukook, Cakees – õuna juustukook, Cakees – klassikaline juustukook, Cakees – juustu mooniseemnekook, Cakees – juustu kreemikook, Cakees – Ameerika šokolaadi juustukook, Cakees – Ameerika klassikaline juustkook, Cakees – Ameerika juustukook sidruniga. 

Foto: E-Pood Vitafood

Cakees Fitness – sportlaste lemmik

Spetsiaalselt sportlastele loodud gluteenivaba juustukook, mis on mõeldud söömiseks enne või pärast treeningut. Kook sisaldab 450 g kohta kuni 70 g proteiini (vadakuvalk), milles on ainult vähesel määral süsivesikuid ning ei ole lisatud suhkruid. Kook, mida saab süüa, ilma et peaks lisakilode pärast muretsema.

Vadakuvalk on parim valguallikas. See sisaldab kõiki üheksat asendamatut aminohapet, mida organism ise ei tooda ning mis tuleb omastada toiduga. Vadakuvalgus on leutsiini sisaldus väga kõrge. Et kasvatada lihasmassi, peab keha saama valke, kui keha valke ei saa hakkab ta kulutama lihaseid.

Tänu kiirele imendumisele on vadakuvalk kehale kiire valgusüst. Toimib ka antioksüdandina, aitab kaasa keha immuunsüsteemi tugevnemisele, eriti just füüsiliselt aktiivse inimese puhul. Tekitab täiskõhutunde pikemaks ajaks ning aitab seeläbi kehal põletada rasvu ja kiirendada ainevahetust.

Cakees – Meie hoolime sinust!

Uuri lähemalt: www.vitafood.ee

Copy
Tagasi üles