Eksklusiivne avastus: kaks nippi, kuidas hakata kohe inglise keelt rääkima

Copy
Foto: Life Apps SIA

Kas arvad, et inglise keele rääkima õppimine on äärmiselt keeruline ja pikk protsess? Nüüd lükatakse selline seisukoht täielikult ümber.

Saad kohe teada kaks järeleproovitud nippi, mis võimaldavad omandada uue võõrkeele paari nädalaga. Need nipid aitavad ühtviisi hästi nii vanemaid inimesi kui ka noori.

Esimene nipp – omanda ainult vajalikud sõnad!

Võõrkeelt kuuldes ei suuda sa enamasti eristada üksikuid sõnu, vaid kuuled ainult tundmatute helide kogumit. Sa ei saa võõrkeelsest vestlusest midagi aru ja sulle tundub, et sa oled väga kaugel sellest, et võiksid vabalt vestelda. Tegelikult näitavad keeleuuringud midagi muud! Me kasutame igapäevases kõnes väga vähe sõnu ja kõike vajalikku on võimalik väljendada 100 peamise sõnaga. Keeleteadlased on need 100 sõna kõige levinumates keeltes kindlaks määranud ja nii saab igaüks ilma erilise õppimiseta moodustada kuni 3 miljonit lauset. Õpi soovitud keeles ära sada peamist sõna ja sa suudad öelda kõike, mida sa soovid, ning sinust saab aru iga vestluskaaslane.

Teine nipp – kasuta väikeste laste meetodit

Koolides õpitakse keelt aastaid, aga isegi pärast seda ei suuda inimene arendada isegi lihtsat vestlust. Ei omandata seda, mida tegelikult suhtlemisel kasutatakse – kõige tähtsamaid sõnu ja lihtsaid lausete moodustamise põhimõtteid. Selle asemel kulutatakse koolis palju aega mitmesuguste liitaegade tabelite või kunstlike dialoogide tuupimisele. Väikesed lapsed omandavad keeli hoopis teistmoodi. Lapsed ei joonista tabeleid, kuid õpivad rääkima loomulikult, seejuures väga kiiresti. Seda põhimõtet täiskasvanutele kohandades on loodud meetod, mis võimaldab omandada keeli isegi lastest kiiremini. Keele kiire omandamise aluseks on meetod, mida koolis ei õpetata. Selle meetodi puhul kasutatakse kõnes väga vähe teadmisi ja nii suudad sa seda õigesti kasutama õppides vabalt vestelda ja aru saada ka väga väikese sõnavara juures.

Kuidas õppida kiiresti võõrkeeles rääkima?

Nüüd on ka Eestis võimalik omandada Šveitsi meetodit kasutades inglise keel kahe nädalaga. Programm on saadaval internetis ja õppimine toimub eesti keeles. Inglise keele omandamiseks järgi programmi veebisaidil olevaid juhiseid. Programmi on võimalik saada juba praegu, kasutada võid seda aga siis, kui soovid.

Õpi inglise keeles rääkima või saa raha tagasi. Ainult täna saad keeleõppeprogrammi 55% hinnasoodustusega:

Mine veebilehele -  www.SwissLanguages.com - et saada oma keeleõppeprogramm soodushinnaga

Copy
Tagasi üles