Kuidas saab liising olla mugavam kui sularaha? Nüüd ka firmale!

Copy
Foto: Väikeliising OÜ

Sõiduki ostmine on pealtnäha lihtne protsess. Kui aga tekib finantseerimise vajadus, võib protsess tülikaks muutuda. Pikale taotlusele järgneb kontoväljavõtete küsimine – vormide muutmine ja lisaküsimused. Ülekanne laenu saamiseks võib võtta kohati kuni 24–48 tundi.

Sellepärast on Väikeliising toonud turule uudse lahenduse. Esmase vastuse saab klient nelja välja täitmisega automaatselt – teada on limiit ja täpne kuumakse. Täpselt viie sekundiga võib näha täpseid tingimusi.

Intress on 9,9% aastas ja arvutus kalkulaatoris täpne. Kogu tehing on tehtud kahe allkirja ja poole tunniga.  Nüüd on selline lahendus uudisena kasutatav ka ettevõtete puhul.

Väikeliisingu juhatuse liige Mihkel Mets: „Tegemist on liisinguga, mille puhul finantseerime igas vanuses ja vabalt valitud sõidukit. Kasko pole kohustuslik, kuid tänu tagatisele, mis lisakulu ei tekita, saame pakkuda madalat intressi.“

,,Klient saab finantseerimisotsuse  enne taotluse registreerimist mõne sekundiga. Kui  sobiv sõiduk leitud, koostame vajalikud lepingud ja kliendil jääb ainult kinnitada tingimused. Müüjale kanname raha kohe pärast lepingute sõlmimist ja siis saab kätte ka auto.“

Klient ise ühtegi lepingut ega dokumenti koostama ei pea.

Eelised, mida peale väga kiire pakkumise tegemise süsteemi veel oluliseks peame:

  • 0% sissemakse;
  • intress 9,9% aastas;
  • kasko ega sõiduki väärtuse hindamisakt pole nõutavad;
  • kõik vajalikud lepingud koostame ja haldame ise;
  • auto saab ostetud mõne tunniga.

Kuna tegemist on finantsteenusega, soovitame kindlasti tutvuda tingimustega www.väikeliising.ee  ning vajadusel pidada nõu spetsialistiga.

Väikeliising.ee

Copy
Tagasi üles