PM Itaalias. Siim-Sander Vene: iga päev tahab keegi sinu kohta endale saada

Ville Arike
, reporter
Copy
Siim-Sander Vene on Vareses arstiruumi tihe külaline, oma neli-viis korda nädalas. Ta ütleb, et Gran Canarial käis arsti juures sama palju terve seal veedetud poole aasta jooksul.
Siim-Sander Vene on Vareses arstiruumi tihe külaline, oma neli-viis korda nädalas. Ta ütleb, et Gran Canarial käis arsti juures sama palju terve seal veedetud poole aasta jooksul. Foto: Ville Arike

Eesti paremaid korvpallureid Siim-Sander Vene teenib käesoleval hooajal taas leiba Itaalia meistriliiga keskmiku Varese ridades. Üleeile alistas Varese Pesaro ning Vene nägi, kuidas noor kaasmaalane Henri Drell terve kohtumise nukralt pingil konutas. Ise päris palju läbi elanud mängumees räägib pikemas intervjuus tippspordi karmist olelusvõitlusest.

Vene kutsub Postimehe ajakirjaniku juttu ajama mängujärgsel hommikul ikka mänguhalli. Ta läheb seansile, kus klubi meditsiinitöötaja miski aparaadiga esmalt tema rannet ja seejärel kannakõõluse piirkonda ravib. Kas laser- või elektriravi? «Midagi kolmandat,» vastab Vene muheldes.

Sõlmisid suvel lepingu varakult. Kas tahtsid kindlusetunnet, et klubiotsing ei veniks septebrisse, nagu juhtus eelmisel hooajal?

Ühtepidi oli natuke kindlusevärk. Teistpidi ilmutas Varese huvi varakult, eelmisel talvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles