Moeprofid paljastavad: kolm kõige hullemat viga riietumisel, mis sulle kindlalt vee peale tõmbavad

Kristina Herodes
, Arteri ajakirjanik
Copy
Moeapsud
Moeapsud Foto: Kristina Herodes

Hästi riides käimise reeglid ajavad juhtmed kokku? Tegelikult on vaid kolm kõige hirmsamat viga, mida tingimata vältida. Kui tead karidest kõrvale hoida, siis kõik muu on lubatud! Arter kogus kokku Eesti kõige profimate moeinimeste soovitused, et sinu uus aasta tuleks stiilipunktide poolest eelmisest parem.

Suurim moeviga: asjad, mis istuvad halvasti

Mis on hea välimuse esimene eeldus? Hea figuur, hunnik raha, isiklik stilist? Hoopiski mitte! Ole sa suur või väike, kõhn või kurvikas, pikk või lühike – palun saa oma kehakujuga tuttavaks ning austa oma vormi. Lugupidamine keha suhtes käib moekeeli lihtsalt: kanna õige suurusnumbriga rõivaid.

Kirill Safonov: Suurim viga on see, et valitakse asjad, mis istuvad halvasti. See näeb väga naljakas välja. Olen tähele pannud, et mehed kannavad liiga suuri pintsakuid: käised on pikad, õlad laiad, see on väga näha.

Naised seevastu kannavad liiga väikest suurusnumbrit. Linnas märkan seda alati. Ma ei saagi aru, milles asi – kas naised loodavad alla võtta? Miks nii paljud naised topivad selga kaks suurust väiksema jaki? Riided liiga tihedalt ümber keha – see on ikkagi halb maitse. Ma pole kunagi aru saanud, miks eesti naistele meeldivad trikotaažriided. Tihti märkan, et figuur on ideaalist kaugel, ikka pannakse selga liibuv kleit, mis näitab kõike... kust küll on pärit selline arusaam, et kleit peab ümber keha olema?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles