Kuidas Mariliis Jõgeva oma hambad valgena hoiab?

Copy
Eesti Laul 2020 poolfinalist Mariliis Jõgeva
Eesti Laul 2020 poolfinalist Mariliis Jõgeva Foto: Hambake OÜ

"Hammaste valgendamine on osa minu rutiinist ning see aitab mind meeletult. Kasutan selleks iSmile.ee poolt müüdavaid Beaming White tooteid. Nad on efektiivsed ning saab kasutada igal pool ja ajal." ütleb Eesti Laul 2020 poolfinalist Mariliis Jõgeva.

Mariliis, kuidas sa oma hambad valged hoiad nii kiire eluviisiga?

Jah, praegu, kui Eesti Laul 2020 on poole peal siis palju vaba aega tõesti pole. Kontserdid, fännidega kohtumised, intervjuud ja palju muud. Ma olen ülimalt tänulik kõigile nii suure toetuse eest praegusel ajal. Kõige selle juures on minu jaoks väga oluline jääda säravaks ja hoida oma tervist. Tihtipeale kiire eluviisi puhul peab vaatama jooksvalt, mida ja kuidas ma selleks teha saan. Minu jaoks on oluline olla pidevalt rõõmus ja särav ning sellele on alati juurde andnud hammaste valgendamine. Eks see annab enesekindlust ka juurde ning minu jaoks kõige lihtsam on kasutada koduseid Beaming White hambavalgendus tooteid, mida pakub iSmile.ee. Oleme väga palju liikvel ja sõidus ning bussis või autos olles on hea lihtne võtta Beaming White hammaste valgendus komplekt, lamp tööle panna ning poole tunniga hambad ära valgendada. Soovitan kõigile!

Mariliis Jõgeva
Mariliis Jõgeva Foto: Hambake OÜ

Miks on just valged hambad sinu jaoks olulised?

Enesekindlus! Kui sa kellelegi naeratad siis see teeb neid rõõmsaks. Inimesed alahindavad seda, kui palju võib tähendada kellegi teise jaoks väike naeratus. Võibolla on just see naeratus, mis nende päevast puudu oli? Kui ma olen rahul enda valgete hammastega siis saan ma teistele enesekindlamalt naeratada ning olen ka ise palju rohkem rahul. Mulle meeldib, kui ma saan kellegi päeva paremaks teha ning naeratus on selleks kõige parem viis.

Mida sa teistele soovitaksid selleks, et hambad valged ning terved hoida?

Kindlasti hambaid pesta kaks korda päevas! See peaks olema elementaarne. Kiire eluviisi puhul on kodused ning kaasaskantavad hammaste valgendus abivahendid väga head. Komplekti on hea lihtne kasutada, aga seda ma kasutan kord kolme kuu jooksul. Kõige lihtsam minu jaoks on kaasas kanda valgenduspliiatsit. See mahub ilusti käekotti - kui on vaba hetk siis võtan välja, teen oma hambad pliiatsiga üle ning lasen veidi aega olla, et valgendus toimiks. Kui te liigute palju ringi ning pole isegi aega kohapeal istumiseks siis kindlasti soovitan pliiatsit. Kui te siiski saate kuskile tunniks istuma siis kindlasti kasutage hammaste valgenduskomplekti. Peaaegu unustasin aga ka järelhooldus on oluline - see aitab tulemusel kauem püsida.

Mida te mõtlete järelhoolduse all?

Et pärast hammaste valgendamist iSmile toodetega kindlasti kasutada tooteid, mis hoiavad seda tulemust. Näiteks hambapasta asemel pesta hambaid kasutades valgendusvahtu, see on neil täitsa olemas.

Mida te veel soovitaksite, et terve ja särav püsida?

Vitamiinid. Kuna väga palju on ringi liikumist ja tegutsemist siis kulub ka palju energiat. Tihtipeale peab leppima snäkkide või mõne muu kiirema toidukorraga ning seetõttu hoolitsen ka selle eest, et mu kehal oleks energiat. Vitamiine võtan iga päev ning kuna tabletid ja kapslid mulle väga ei meeldi siis Swedish Nutra vitamiinijoogid on ideaalsed. Hommikul üks lonks ning terveks päevaks energiat küllaga.

Copy
Tagasi üles