Viimsi kooli direktor lahkub ametist

Copy
Viimsi, Harjumaa. Viimsi kool.
Viimsi, Harjumaa. Viimsi kool. Foto: Eero Vabamaegi/

Täna andis Viimsi kooli direktor Aime Niidas vallavanem Illar Lemettile üle lahkumisavalduse, mis jõustub 4. märtsist. 

Viimsi vallavanem Illar Lemetti sõnul kohtus ta Viimsi kooli direktori Aime Niidasega täna hommikul, seal andis ka Niidas üle avalduse lõpetada oma tööleping 4. märtsist. 

Aime Niidas selgitas avaldust vallavanemale üle andes, et kooli kollektiivil on olnud emotsionaalselt keerulised ajad. «Minu roll kooli edasiviiva juhina on täidetud. Olen koolis selle 1,5 aastaga algatanud mitmeid tõsiseid projekte,» lisas ta. 

Kuu aja jooksul aitab senine direktor Niidas kooli juhtkonnaga äsja liitunud inimestel oma töösse sisse elada, et koolielu jätkuks tavapärases töörütmis kuni uue juhi leidmiseni.

Vallavanema sõnul tuleb Viimsi koolis töörahu ja kvaliteetse hariduse andmise tagamisega tegeleda igapäevaselt eri osapooltega koostöös sõltumata sellest, kes on koolijuht. Ta nentis, et direktoril on suur roll nende protsesside juhtimisel ja inimeste suunamisel koostööle. «Vallavalitsus on Niidast tema töös toetanud,» kinnitas Lemetti.

Lemetti sõnul eelmisel aastal koolis tehtud struktuurimuudatused on toonud kaasa laiema protsessi, mis on viinud petitsiooni esitamiseni lapsevanemate poolt ning on ka oma seisukohta kujundanud ka kooli hoolekogu. «Töörahu taastamiseks koolis peavad samme astuma kõik osapooled. Seetõttu tunnustan direktor Aime Niidast tema poolt vastu võetud otsuse eest,» märkis vallavanem. 

Aime Niidas kiitis kooli õpetajaid. «Viimsi koolis töötavad ka vanemõpetajad ja meisterõpetajad. Viimsi kool areneb edasi ja soovin talle palju edu,» lausus ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles