Pildid ⟩ PPA Tammsaare teenindusbüroost viidi välismaalane koroonaviiruse kahtluse kontrollimiseks haiglasse (14)

Andres Einmann
Copy

Täna kella 12.15 ajal kutsuti kiirabi politsei- ja piirivalveameti (PPA) Tammsaare teenindusse, kust viidi üks klient koroonaviiruse kahtluse kontrollimiseks haiglasse. Terviseameti soovitusel sulges PPA ruumide desinfitseerimiseks järgmise päevani selle teeninduse.  

Haiglasse viidud klient oli välismaalane, kellel olid teenindusse tulles külmetushaiguse sümptomid.

Haiglasse toimetatud inimesele tehakse Covid-19 tuvastamiseks laboratoorne analüüs, positiivse tulemuse korral asub terviseamet välja selgitama haigega kontaktis olijaid.

Terviseamet annab juhtumi asjus infot esimesel võimalusel.

Tallinnas on avatud Lasnamäel Pinna 4 asuv PPA teenindusbüroo. Dokumente saab taotleda ka internetis PPA e-taotluskeskkonnas.

Covid-19 peiteaeg on kuni kaks nädalat, sümptomite avaldumiseni pole nakatunud inimene kuigi nakkusohtlik.

Kella 14 paiku oli PPA Tammsaare teeninduse juures vaikne. Uksele ja aknale oli paigaldatud silt «Teenindus suletud. Vabandame!».

Inimesi oli teeninduse juures vähe. Ükshaaval saabusid kohale inimesed, kes polnud teeninduse sulgemisest teadlikud. Pärast sildi lugemist läksid nad minema.

Desinfitseerijaid väljast vaadates teeninduse ruumides ei paistnud. Küll paistsid seal mõned vormis PPA büroo teenindusbüroo töötajad, kes oma kohtadel istusid ja omavahel vestlesid.

PPA Tammsaare teeninduses viidi õhtuks desinfitseerimistööd lõpule ning teenindus avatakse reedel tavapärasel ajal kell 9 hommikul.

Kommentaarid (14)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles