Personaalne EMS treening - veelgi paremad tulemused

Copy
Foto: MuSu Ilukeskuse stuudio

MuSu EMS Treening

EMS ehk elektromagnet impulss treening on tõhus ja kaasaegne treeningviis neile, kel soov oma keha eest hoolt kanda ja saavutada kiireid tulemusi vähese ajaga. Üks EMS treening kestab vaid 20 minutit ning on võrdväärne 2,5 tunnise jõusaalitreeninguga. Lisaks sellele võimaldab personaalne lähenemine veelgi kiiremaid ja paremaid tulemusi. MuSu EMS TREENINGUS just seda pakutaksegi.

MuSu stuudio klient Agnes märgib, et leidis EMS treeningu näol omale tõhusa ja kiire treeningu ning MuSu kasuks otsustas ta just personaalse lähenemise pärast. „Valisin MuSu oma EMSi treeningpaigaks just sellepärast, et seal tegeletakse minuga personaalselt –  pole kahte klienti korraga, on vaid minu aeg koos treeneriga,” toob naine välja.

MuSu stuudio omanik ja EMS treener Tiia Sau kinnitab, et EMS treening aitab saavutada häid tulemusi, kuna treeninguga haaratakse töösse nii süva- kui pindmised lihased. “Tulemused on kiired ja efektiivsed ning kui näiteks jõusaalis peab käima vähemalt 3-4 korda nädalas, et üldse midagi saavutada, siis EMS treeninguga saavutab tulemusi juba siis, kui treenida kaks korda nädalas ja 20 minutit korraga,” märgib ta. Pärast esimest kuud on tulemused nähtavalt märgatavad.

Foto: MuSu Ilukeskuse stuudio

EMS treeningutega igati rahulolev ja stuudio pikaajaline klient Agnes toob välja, et temale meeldib MuSu ka seetõttu, et see on mõnus ja kodune koht, kus inimesi ei voori edasi ja tagasi. Seetõttu saab end mugavalt tunda. Kuid peamine on siiski personaalsus. “MuSu stuudio EMS treener Tiia suhtleb minuga, hoiab mul silma peal, tunneb huvi, kuidas mul läheb ning kõige lõpuks paneb kokku täpselt mulle sobiva kava. Iga trenn on uus ja huvitav ning ühtegi ühesugust päeva pole,” räägib Agnes. Tiia lisab, et personaalset lähenemist saavad nad pakkuda seetõttu, et neil on ainulaadne EMS seade, kus on arstide ja teadlaste koostöös välja töötatud 8 erinevat programmi(CARDIO, FITNESS, META, RELAX, CELLULIT/SKIN, CORE, REHAB). „See annab meile võimaluse teha erinevaid treeninguid vastavalt kliendi soovidele ja vajadustele ning kõik treeningud on personaalsed.“

Personaalsust lisab seegi, et EMS treening ei pea toimuma vaid stuudios – seda on võimalik teha just praeguse kriisi ajal kas õues või kliendi juures kodus. Tiia toob välja, et seda trenni on võimalik teha põhimõtteliselt kõikjal: metsas, jõusaalis, kontoris, rattaga sõites. Arvestama peab vaid 5 km raadiusega.

Foto: MuSu Ilukeskuse stuudio

Mis on EMS?

Uus trendisport EMS on kõrge intensiivsusega kogu keha treening, kus kasutatakse madala sagedusega elektrilisi impulsse, et stimuleerida ka neid lihaseid, mis tavalise trenniga kõrvale jäävad. See kiirendab ainevahetust, aitab vähendada keha rasvaprotsenti, parandab lümfaatilist verevarustust, aitab väljutada organismist jääkaineid ja stimuleerib naha aluskoe ning vereringe tööd. See mõjub ka nahka pinguldavalt. Imelised tulemused on märgatavad juba ühe kuuga.

Foto: MuSu Ilukeskuse stuudio

Kellele see sobib ja kellele mitte?

Kindlasti ei tohi teha treeningut südamerütmihäirete, põletikuliste protsesside, vähi, neerupuudulikkuse ja teiste tõsiste terviseprobleemide korral.

Treeningut saavad teha aga näiteks inimesed kellel on alaseljavalud või haiged põlved ning kel jõusaalitreeningud rasked või sootuks keelatud. Samuti võivad EMS trenni teha imetavad emad.

Kõik kes soovivad värskes õhus EMS treeningut proovida, saavad seda teha kirjutades meie FB lehele MuSu EMS Treening.

Copy
Tagasi üles