Järve Tornid – miljonivaated igasse ilmakaarde

Copy
Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Eesti tipparhitekti Martin Aunini poolt Tallinna tuiksoonele projekteeritud kaks moodsat kõrghoonet valmivad sel aastal. Esimesed õnnelikud saavad oma kodudesse kolida jõuludel. Praegu on müügis 18-korruseline Torn 2, kus on pisut üle saja korteri. Kuid peatselt on müüki tulemas ka Torn 1, mis saab olema 19-korruseline ja kuhu on planeeritud 120 korterit. Kokku 224 uut korterit.

Järve Torne iseloomustab luksus, elegantsus ja maitsekas suurejoonelisus. Tornide kodude valikus on nii 2-, 3-kui 4-toalisi rõduga või rõduta kortereid ning suurepärased 4-ja 5-toalised penthouse-tüüpi korterid kummagi torni viimasel korrusel, kust avanevad filmilikud, avarad ja vaheldusrikkad vaated igasse ilmakaarde. Uus Maa Kinnisvarabüroo maakler Kristina Leer märgib, et Järve Tornid ei saa kindlasti olema järjekordne keskpärane kõrghoone, vaid kõige paremas mõttes klass omaette.

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Arhitekt Martin Aunini loodud tornide silmatorkavat välimust toetab arendaja AS TTP poolt kõrgetasemeline sisu: mööndusteta ehituskvaliteet, kaunid siseviimistlusmaterjalid ja kaasaegsed mugavused. Ettevõtte kinnisvaraarenduse projektijuht Martin Laasma toob välja, et tornid on arhitektuuriliselt erilised ning efektselt lahendatud. „Tegemist on Tallinna tuiksoonele ehitatava kahe moodsa kõrghoonega, mis on kui sihvakas ja suurlinlik maamärk, mida iseloomustab spiraalne tõusujoon, mis algab Tammsaare tee pealesõidult Pärnu maanteele ning jätkub katkematu rõdude lindina katusekorteriteni välja.“

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Planeeringud on tornides detailideni läbimõeldud ning kõik 21. sajandi mugavused olemas. Kõikides korterites on kaasaegne ventilatsioonisüsteem, puitalumiinium raamiga akendel on päikesekaitse, rõdupiirded on turvaliselt kõrged, kuid samas kirkast klaasist, et mitte varjata seda imelisi vaateid. 

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Tornide alla on loodud 2-korruseline parkimisala ning elanikke teenindab kaks kiirlifti, mis mõistagi viivad ka parkimistasandile. Panipaigad asuvad samuti parkimistasandil ja nende hulgast saab valida just omale sobiva suuruse ja otstarbega ruumi. „Meil on nimelt pakkuda ka suuri ja väga suuri panipaiku, koos garaažiga,“ sõnab Leer.

Foto: Uus Maa Kinnisvarabüroo

Järve Tornid on mõeldud mugavat linnaelu armastavale kliendile. Mugavust pakub nii selle sisu kui asukoht. Järve Tornide kõrvalt saab ummikutevabalt rongiga linna või linnast välja. Hulk erinevaid bussiliine viivad kõigis suundades. Kõik vajalik on 10 minuti raadiuses: poed, koolid, lasteaiad, bussi- ja lennujaam. Pärnu maantee lähedus tagab suurele hulgale inimestele muretu pääsu koju. „Järve Tornidele on väga hea ligipääs kõikidest suundadest ja suure liiklustrassi lähedus ei häiri põrmugi ka korteris elamist. Kui seda on raske uskuda, tasub tulla kohale, et ise veenduda,“ kutsub Leer üles.

Korterid veel valmis ei ole, kuid kes ehitustandrit ei pelga, on oodatud kirjeldatut oma silmaga uudistama. Ent kui ka sellest jääb väheks pakub Uus Maa Kinnisvarabüroo täiesti uudse lahendusena külastada Järve Torne virtuaalreaalsuse abil. „On tõsi, et näidiskorterite olemasolu on see, mis müügile alles õige hoo sisse lükkab – astuda sisse valmis korterisse ning tajuda selle ruumi, olemust ja atmosfääri on tunded, mida põrandaplaani uurides kunagi kätte ei saa,“ sõnab Leer. Head asjad tulevad nendeni, kes jaksavad oodata. Kvaliteetse ehituse valmimiseks läheb paratamatult oma aeg ja näidiskortereid enne sügist tornides oodata ei ole. Seetõttu on Uus Maa loonud virtuaalreaalse võimaluse, et oma klientidele võimalikult hea ettekujutus valmivatest korteritest juba praegu anda. „See on tegelikult midagi sama uudset ja ägedat kui tornid ise,“ märgib Leer. Ta lisab, et kui püüda seda lihtsas inimkeeles kirjeldada, sarnaneb see arvuti- või telekamängule – ette tuleb panna vajalikud prillid ning juba käib mäng palliväljakul või rallirajal. Uus Maa VR-prillid viivad aga Järve Tornide luksusesse. Võimalik on kõndida toast tuppa ja imetleda vaateid rõdult. „See on midagi sellist, mida tasub kogeda. Elamuse saanud klientide rõõmukilked lubavad mul kinnitada, et tegemist on ägeda asjaga.“ Seega tasub telefon kätte võtta ning maakleriga sobiv aeg kokku leppida.

Copy
Tagasi üles