Tallinnast pärit Jaan paljastab, kuidas kaotas kiiresti ja lihtsalt 15kg

Copy
Foto: MONACOFIT SIA

Populaarne salenemismeetod MonacoFit.com esitab sulle väljakutse - saavuta sama hea vorm kui Jaanil. Uuenduslikku salenemismeetodit kasutades kaotas Jaan kiirelt üleliigse rasva ja saavutas oma unistuste keha! Loe artiklit ja saa teada kuidas minna suvele vastu vähemalt üks number väiksemate riietega.

Algul ma ei uskunud seda kuid nüüd ..

Kokkuvõttes olen kaotanud Paula meetodit kasutades 15 kilogrammi ja ma ei kavatsegi peatuda, sest pikaaegne unistus sixpack-ist on juba käega katsutav! Olen pidanud kogu oma garderoobi välja vahetama! Endise XL suuruse asemel kannan ma nüüd M suuruses riideid ning lõpuks ometi saan ma kanda mulle meeldivaid riideid. Tunnen ennast nüüd tõelise mehena (naerab)!

Jaan kaotas MonacoFit.com programmiga 15 kg
Jaan kaotas MonacoFit.com programmiga 15 kg Foto: MONACOFIT SIA

Pärast MonacoFit.com programmi kasutama hakkamist olin ma ausalt öeldes hämmingus, kui läbimõeldud ja lihtsasti järgitava programmiga on tegu. Kohanesin kiiresti ja minu keha hakkas tööle justkui kellavärk, sest teadsin, mida ja kuna ma võin süüa. Kõik oli puust ja punaselt ette tehtud ning pidin seda lihtsalt järgima. Mugav protsess ja kiired tulemused andsin mulle kinnitust, et MonacoFit.com on õige programm soovitud tulemuste saavutamiseks. 

MONACOFIT SIA

Loomulikult on parim see, et hakkasin kaalu langetama juba esimesel nädalal. Peale selle oli mul üha rohkem energiat. Minu vööümbermõõt vähenes iga päevaga ning varsti hakkasin nägema ka oma lihaseid. 

Ole endaga aus – kas sulle meeldib peeglist avanev vaatepilt!?

Kui ei meeldi, siis proovi MonacoFit.com programmi vähemalt paar päeva! Kõige raskem on alustada kuid tee seda oma lähedaste nimel! Ja kuna veel kui mitte praegu?! Tee seda ilma "ah, ma varsti alustan" või "mitte veel" vabandusteta.

Nüüd esitab aga Paula Freimane, programmi autor, sulle väljakutse - kaota MonacoFit.com programmiga KAALU KIIRESTI JA LIHTSALT, süües oma lemmiktoite ning kandes juba sel suvel vähemalt üks number väiksemaid riideid:

MONACOFIT SIA

“Vormis keha saavutamise lihtsustamiseks olen loonud MonacoFit.com programmi, mida on tänaseks kasutanud juba üle 350 000 inimese (sealhulgas ka värskelt emaks saanud naised). Vastavalt eesmärgile koostab programm kaalulangetamise kava, mis on toitumisspetsialistide poolt üle vaadatud - sa ei pea ennast näljutama hakkama! Aitab vabandustest - proovi programmi vähemalt 3 päeva! Saavuta enda soovitud figuur või ootad järgmise suveni?! Valik on sinu!”

Liitud MonacoFit.com PRO programmiga ning saad koheselt:

+ personaalne toitumiskava igaks päevaks

+ TASUTA toitumisnõustaja konsultatsioon

+ raha tagasi garantii - kui sa ei saavuta oma unistuste keha, maksame sulle raha tagasi!

Hoiatus! Nii head pakkumist MonacoFit.com enam tulevikus ei paku!

Copy
Tagasi üles