Koli juba nädalavahetusel uude koju

Copy
Foto: Haven Kakumäe

Tallinna kesklinnast vaid 10-minutilise autosõidu kaugusel ootab sind Kakumäe residents – sobiv elukoht inimesele, kes hindab loodust, kõrget kvaliteeti ehituses ja siseviimistluses ning valmis infrastruktuuri.

Lopsaka metsa veerel laiuvad kolm 55-korteriga maja, mis kostitavad elanikke õdusa autovaba ala, mänguväljaku ja sooja maa-aluse parklaga. Viimasest saab mugavalt liftiga oma korrusele sõita. Ruumilahendus on hoolega läbi mõeldud – suured magamistoad, enamus korterites sisseehitatud panipaigad ja saunad, majade ehitamisel on kasutatud tervisesõbralikke looduslikke materjale. Korterid on sisustatud hinnalise Itaalia köögimööbliga ja kasutusel on ka trendikad nutikodulahendused, mis aitavad elu kergemaks muuta.

Foto: Haven Kakumäe

Läheduses on Baltikumi moodsaim merekompleks kaasaegse jahisadama ja purjespordikeskusega. Sobilik mereäärset keskonda hindavale inimesele ja tulihingelisele merekarule, kes hindab võimalust otse kodust jahiga merele minna.

Foto: Greta Kondimäe

Kui kaalud, kas osta maja või korter, siis viimase kasuks räägib raha kokkuhoid kommunaal kuludelt, ajavõit lume-lehekoristuselt ning muruniitmiselt. Seda kõike saad planeerida harrastustele.

Spordi terviseks!

Mitmed uuringud kinnitavad, et looduslikult kaunis keskkonnas elavatel inimestel on parem tervis. Haven Kakumäe residentsi pakutavad võimalused aitavad sellele veelgi kaasa. Piisab vaid toast õue astuda, kui sind tervitab jalutuskäikudeks ja mere nautimiseks loodud rannapromenaad. Rohked liivaväljakud kutsuvad rannavõrkpalli, - jalgpalli või tennist mängima. Lähedal asuvatel terviseradadel võib joosta, jalgrattaga sõita või niisama loodust imetleda. Merelgi on tegemist küllaga – ujuda, liuelda sup-laual, purjetada või kihutada jetiga.

Foto: Anastasia Lossenko

Laste kasvatamine merekaruks ei ole siin suur kunst, sest neile on rajatud purjetamiskool ja tulevikus ka avastuskeskus. Regatid, erinevad kontserdid ja kultuurisündmused kuuluvad samuti Haven Kakumäe vabaajaprogrammi. Tagasiside residentsi uutelt elanikelt on siiani vaid positiivne!

Foto: Haven Kakumäe

Kakumäe on klass omaette

Põhjuseid, miks Kakumäele elama tulla on palju. Esiteks on see kesklinnale väga lähedal, samas ei ole siin tolmu, õhusaastet ega müra, lärmakatest vanalinna turistidest rääkimata. Võrreldes teiste piirkondadega oleme pääsenud ka tehastest ja tööstusest, selle eest saame uhked olla metsa, kauni liivaranna ja hingematvate vaadete üle. Kakumäe elanikud hindavad kõrgelt juba välja kujunenud infrastruktuuri, mida kinnitavad ka residentsi värskete elanike seas läbi viidud küsitlused.

Koolid, lasteaiad, ostu- ja spordikeskused, restoranid, loomaaed, vabaõhumuuseum – teevad elu palju mugavamaks ja nauditavamaks. Kui otsid arukaid naabreid, siis arvatavasti nad juba elavad Haven Kakumäel. Sa ei usu? Tule külla ja vaatame kõik võimalused koos üle!

Projektiga saad lähemalt tutvuda Haven Kakumäe kodulehel.

Copy
Tagasi üles